+45 70 13 17 44

Vedligehold, reparation og garanti på dit flygel eller klaver

Når du køber et flygel eller klaver hos os, så er vi med til at sørge for at dit instrument holder i mange år frem, med vores service. Du får både garanti, og samtidig tilbyder vi dig vedligehold og stemning af dit klaver eller flygel. 

Stemning

Det er vigtigt, at du stemmer dit instrument regelmæssigt – ellers går det i stykker. Vi anbefaler, at du får stemt dit piano 1-2 gange om året af en professionel klaverstemmer. 

Garantier

Du skal føle dig sikker, når du investerer i et nyt klaver eller flygel. Derfor tilbyder vi 5 års garanti og 5 års ombytningsret på alle vores akustiske instrumenter.

Reparation

Juhl-Sørensen bistår med hjælp ved mindre og større renoveringer af dit klaver eller flygel. Vi har gennem 55 år repareret instrumenter på eget værksted i Aarhus og København.

Vedligeholdelse

En del af vedligeholdelsen af dit instrument er, at holde det rent. Hold det fri for støv i mekanikken, stem det jævnligt og placér det bedst muligt i forhold til sollys osv.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.