+45 70 13 17 44

Reparation

Vi kan hjælpe dig med reparation af dit klaver eller flygel. Juhl-Sørensen bistår med hjælp ved mindre og større renoveringer af dit klaver eller flygel. Vi har gennem 55 år repareret instrumenter på eget værksted i Aarhus og København.

Reparationer

Det faglige og håndværksmæssige islæt har altid været højt prioriteret hos Juhl-Sørensen. Målsætningen for Juhl-Sørensens værkstedsafdeling er at udføre arbejde i højeste kvalitet, i overensstemmelse med de originale forskrifter der er gældende for de enkelte instrumenter.

Som et naturligt led i samarbejdet med de firmaer Juhl-Sørensen repræsenterer, er firmaets instrumentmagere løbende på videreuddannelseskurser på især Steinways fabrik i Hamburg.

Juhl-Sørensen har værkstedsafdelinger i Århus og København. Ønsker du et tilbud på reparation af dit akustiske klaver eller flygel, så kontakt os på telefon 70 13 17 44 eller via e-mail på: info@piano.dk

Bemærk: Vi udfører kun reparation af akustiske klaverer eller flygler. Alle reparation af digitalpianoer, el-klaverer og andre ikke-akustiske instrumenter henvises til digitalpiano.com

Telefon: +45 38 10 08 44
hello@digitalpiano.com
digitalpiano.com

Reparation af piano

Forespørgsel på reparation

Vi udfører reparationer af akustiske klaverer og flygler. Alt vedr. digitalpianoer, el-klaverer og andre ikke-akustiske instrumenter henvises til digitalpiano.com

 

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.