+45 70 13 17 44

Reparation

Vi kan hjælpe dig med reparation af dit klaver eller flygel. Juhl-Sørensen bistår med hjælp ved mindre og større renoveringer af dit klaver eller flygel. Vi har gennem 55 år repareret instrumenter på eget værksted i Aarhus og København.

Reparationer

Det faglige og håndværksmæssige islæt har altid været højt prioriteret hos Juhl-Sørensen. Målsætningen for Juhl-Sørensens værkstedsafdeling er at udføre arbejde i højeste kvalitet, i overensstemmelse med de for instrumenterne gældende originale forskrifter.

Som et naturligt led i samarbejdet med de firmaer Juhl-Sørensen repræsenterer, er firmaets instrumentmagere løbende på videreuddannelseskurser på især Steinways fabrik i Hamburg.

Juhl-Sørensen har værkstedsafdelinger i Århus og København.

Hvis du er interesseret i et tilbud på en reparation af dit klaver eller flygel, så kontakt os på telefon 70 13 17 44 eller
e-mail info@piano.dk

Reparation af piano

Forespørgsel på reparation

Udfyld formularen for at sende en forespørgsel på reparation.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.