+45 70 13 17 44

Garantier

Du skal føle dig sikker, når du investerer i et nyt klaver eller flygel. Derfor tilbyder vi 5 års garanti og 5 års ombytningsret på alle vores akustiske instrumenter.

5 års garanti

JUHL-SØRENSEN yder 5 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter.

Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN.

Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti.

Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN.

Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

 

Ombytningsret

JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares. 

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.