+45 70 13 17 44

Leje af flygler, klaverer, digitalpianoer og øvelokaler

Vi har Skandinaviens største udvalg, så du kan både leje flere forskellige digitalklaverer samt akustiske klaverer og flygler.

Opdag en verden af musikalske muligheder med vores klaverleje før køb, koncertklaverudlejning og inspirerende øvelokalleje. Skab, spil og del din lidenskab med vores fleksible lejeservices.

Lej klaver før køb

Det kan være en god idé at leje et flygel eller et klaver. Måske ved du ikke om klaverspillet er noget, der varer ved, og måske er du ikke helt sikker på, hvilket instrument, du skal vælge.

fra 150,- pr. md

Lej til koncerter

Du kan også leje flygler og klaverer til en koncert. Du kan vælge mellem alt fra digitale instrumenter, som du kan transportere selv, til det store koncertflygel Steinway D-274.

fra 1000,- pr. dag

Lej øvelokale

Hos Juhl-Sørensen har vi i København og  Aarhus i alt fire øvelokaler, du kan leje på timebasis. De er beregnet til sang og akustisk musik, og er udstyret med minimum ét flygel.

fra 60,- pr. time

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.