+45 70 13 17 44

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart. Slå til inden 1. november.

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart.
Slå til inden 1. november.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af dit instrument er bl.a. at holde det rent. Hold det fri for støv i mekanikken, stem det jævnligt og placér det bedst muligt i forhold til sollys osv.

Vedligeholdelse af instrument

Bevarelsen af en god klang og en lang levetid for et instrument hænger tæt sammen med vedligeholdelsen og behandlingen af instrumentet.

  • Instrumentet skal stemmes mindst en gang om året og regelmæssige eftersyn med efterregulering og intonation er en nødvendighed for at sikre, at instrumentet fungerer optimalt. Book din stemning her.
  • Instrumentet skal placeres i omgivelser med en stabil temperatur omkring 20 C og en relativ luftfugtighed på mellem 45-60%. Desuden bør instrumentet ikke placeres i direkte sollys i nærheden af radiatorer, uisolerede ydermure eller yderdøre.
  • Instrumentets overflade kan vedligeholdes med poler- og rensningsmidler.
  • Klaviaturet er let at rengøre med en klud opvredet i almindeligt vand.

Værd at vide

Et nyt instrument har en tilpasnings- og udviklingsperiode på op til 2 år før det er klangeligt og stemmemæssigt stabilt.

Raslen og klirren fremkommer som regel ved at en genstand er faldet ned i instrumentet eller ved at genstande udenfor instrumentet bringes i svingning af en tone i instrumentet.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Lej Klaver
- og bliv klar til sæsonstart

Nu er det snart sæsonstart for klaverundervisning og vi har som altid et stort og godt udvalg af klaverer og flygler som vi udlejer. Lej inden 1. november og få en måneds GRATIS leje.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.