Juhl-Sørensen Webshop

Essex EGP-155

117.000 DKK

På trods af flyglets mindre størrelse på 155cm, oplever man enestående lydfrembringelse, takket være Steinways design.

Varenummer (SKU): EGP155 Varekategorier: ,

Beskrivelse

“Designet af STEINWAY & SONS” og i samarbejde med den anerkendte møbeldesigner William Faber, har STEINWAY & SONS produceret fremragende opretstående klaverer i forskellige stilarter og finér til rimelige priser. Via deres elegante design og de forskellige versioner til rådighed, repræsenterer disse instrumenter en berigelse af dit hjem.

Alle Essex-instrumenter kombinerer de nyeste konstruktionsfunktioner og produktionskrav som fastlagt af forsknings- og udviklingsholdet hos STEINWAY & SONS. Takket være brugen af ​​materialer af høj kvalitet i forbindelse med ultramoderne fremstillingsmetoder og omhyggeligt udnyttet maskinbaseret produktion giver instrumenterne fra Essex designet af STEINWAY & SONS en grænseløs musikalsk fornøjelse med hidtil uset omkostningseffektivitet.

Din erhvervelse af et Essex opretstående klaver eller flygel repræsenterer en fremragende investering, som du også vil modtage professionel support fra STEINWAY-uddannede teknikere. Du kan sætte din fulde tillid til denne investering, da STEINWAY står bag den. Det er derfor, at vi også tilbyder vores STEINWAY Promise: Hvis du handler med dit Essex-instrument til et nyt Steinway-flygel inden for 10 år, tilbage betaler vi hele købsprisen i sin helhed.

Sangbunden (STEINWAY-design) springer ud mod enderne, så det kan vibrere mere frit og derved producere et større tonalvolumen. Handlingen indeholder ikke nogen plastik komponenter, men bliver i stedet produceret i 100 % træ. Den har den nødvendige stabilitet, hurtig respons og, takket være den ekstraordinære handlingsgeometri i handlingsarmene, en følsom berøring. Yderligere STEINWAY-funktioner og mønstre som bagposter og bøjler, pinblock, tuning pins, strenge og støbehjernspladen er indarbejdet i Essexs konstruktion. Samlet resulterer dette i at Essex’ -opretstånde smat flygeler, giver en enestående og næsten hidtil uset værdi for pengene.

Kan også lejes for kr. 1.400,00 pr. måned.

Yderligere information

Vægt 289 kg
Størrelse 155 x 151 x 102 cm
arrow_upward