+45 70 13 17 44

Kawai GL-50 flygel

GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

190.000 kr.

/ Lej for 3.500

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Kan lejes for kr. 3.500 pr. måned.

Den nye GL-flygel serie fra Kawai
I mere end 85 år har Kawai været arkitekten bag det moderne flygel og dets udtryksform. GL-flygel serien fra Kawai indeholder alle de essentielle kvaliteter i materialevalg og teknologier, der har gjort Kawai til det foretrukne valg blandt pianister og undervisere i generationer samt givet stor international anerkendelse for deres høje stabilitet.

Kawai flygler bliver bygget med ét mål for øje – at give et ekstraordinært tone og en tone der inspirerer.

Sangbunden / Klangbund / Resonansbund
Sangbunden er hjertet i et instrument. Sangbunden transformerer vibrationerne fra strengene til en tone. Materiale valget i sangbunden er derfor afgørende for både volumen og klangkvaliteten i et instrument.  Kawai bruger kun massivt grantræ i flyglerne fra GL-serien, grantræer der har vokset højt oppe, hvor atmosfæren er tættere og med mindre ilt. På den måde vokser træerne langsommere, og træet er dermed stærkere under pres. Den gode kvalitet i Kawai’s sangbunde, giver et stort dynamikområde og en fantastisk balanceret klang.

Millennium III mekanik med ABS Carbon
De fleste Kawai klaver har indbygget Millennium III mekanik der er stærk, præcis og kraftfuld, der er blevet taget godt i mod i de store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Millennium III mekanikken indeholder komponenter fra ABS-Carbon, der er et nyt sammensat materiale skabt ved at tilføre carbon i det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er et robust og hårdt materiale, hvilket gør det muligt for Kawai at lave mekanikdele, der er lettere, uden at gå på kompromis med styrken. Millenium III mekanikken give en betydeligt hurtigere og ubesværet repetition, der giver større kontrol, når der spilles pianissimo samtidigt med at klangen er i top.

Længere tangenter
Kawai’s GL-serie har længere tangenter. Jo længere den totale længde er, jo længere tilbage kan du have tyngdepunktet, hvilket gør det nemmere at spille og giver en mere præcis respons, når der spilles på de hvide tangenter helt oppe mellem de sorte.

Nyt “Soft-Fall”-system
Klaviaturklappen på Kawai flyglerne er med Soft-Fall system, der gør at låget falder langsomt i, så du undgår at få hænder og fingre i klemme. En elegant funktion der passer godt til et elegant klaver.

Yderligere information

Vægt334 kg
Størrelse188 × 152 × 102 cm
Brand

Kawai

Farve

Leje pr. md.

3.500,00 https://piano.dk/leje/

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GL-50

Book fremvisning på:

Kawai GL-50 flygel

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.