+45 70 13 17 44

Kawai GX-2 ATX4

GX-2 ATX4 salonflyglet, 2017 vinder af ​​Product Excellence Award fra Music Inc. Magazine, kombinerer det ikoniske design af et klassisk flygel med en udsøgt klarhed i tone, som ikke kan matches af andre flygler i sin størrelse og klasse. Denne model har indbygget ATX4, så instrumentet kan spilles på tidligt og sent, uden at genere naboer.

240.000 kr.

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Ved at kombinere state-of-the-art teknologi med traditionelt håndværk, og ved at anvende viden og erfaring overleveret fra generation til generation, har KAWAI med GX-serien med ATX sat en ny standard for flygeldesign indenfor klassen. GX-serien tilbyder en rig, levende og udtryksfuld klang, der inspirerer.

Akustisk stilhed. 
Med AnyTimeX er det blevet muligt at spille endnu mere. I visse omgivelser kan et piano godt virke forstyrrende: de flittige toner fra et barn der øver skalaer kan være generende for andre familiemedlemmer, og selv de skønneste Chopin preludier kan når det har stået på i nogen tid, virke irriterende for naboer. Løsningen: AnyTimeX instrumenter har indbygget en akustisk mute-funktion med en digital lyd-enhed der gør, at pianister kan fortsætte deres spil på det akustisk klaver, mens der spilles med hovedtelefoner.

AnyTimeX tilbyder det bedste fra to verdener: Det fantastisk anslag og den store udtryksfuldhed fra det akkustiske instrument, kombineret med den digitale fleksibilitet.

Skøn tone der vækker ens nysgerrighed
Den nye GX-serie giver pianisten den delikate kontrol man ellers kun finder på fuld-størrelse koncert-flygler, og leverer samtidig en detaljegrad som kun få instrumenter formår. For at opnå dette, er længden på tangenterne forøget hvilket har resulteret i en mere konsistent anslagsvægt, når man spiller længere oppe på tangenterne hvilket giver pianisten større kontrol over sit udtryk og sin musikalske formidling

Ydermere har GX-serien indbygget den avancerede Millenium III mekanik, som kombinerer ABS resin med Carbon fiber for at forbedre spilleoplevelsen. Denne ABS-Carbon er slidstærk og utrolig let. Denne mekanik er mere holdbar, men samtidig også mere responsiv og giver større kontrol.

En renhed i tonen som vil fylde rummet
For at producere KAWAI’s specielle tone, så vælges et stort udvalg af træ, analyseret for kvalitet og karakter, førend der bliver endeligt valgt hvilket stykke træ et instrument skal bygges af. Sangbunden har uden tvivl den største indflydelse på flyglets individuelle tone. Derfor er udvælgelsen af det rigtige træ en særlig vigtig opgave for KAWAI’s erfarne håndværkere, når de skal sikre at alle instrumenter i GX-serien gengiver de rige, dybe bastoner, og de lyse, farvefulde toner i de øvre registre. Udover den vigtige sangbund, så er broen, remmen, og den indre rem også udvalgt med stor omhyggelighed, hvor kombinationen af forskellige træsorter i lagene giver den specielle hybrid. Resultatet er en varmere, rigere og mere intens tone. Tykkelsen af bjælken over tangenten som er sat sammen med den ydre rem er forstørret, hvilket gør at stemmestokken kan klare et tryk på omkring 20 ton. I takt med, at hver enkelt tone forbedres, så bliver hele den tredimensionelle lyd forstørret. Dette flygel er i sandhed en fornøjelse for selv den bedste pianist.

Stille og stærk, højlydt og delikat – den største tonale udfoldelse. 
Instrumentet er bygget til at pianisten kan udtrykke sig indenfor det størst mulige dynamikområde , og derfor tilbyder GX-serien de bedste hammerhoveder. Hammerhovederne er konstrueret af træ der tilbyder de bedste akustiske forhold samtidig med at filten kommer fra det fineste langhårede uld fra New Zealand og Australien. Når man spiller passager i pianissimo rammes strengene af den delikate filthammer, og der produceres en blød og blid tone. Ved fortissimo-passager, hvor anslaget er hårdere, er hammerhovedets hårde indre med til at producere en stærkere, og mere kraftfuld lyd.

Alle GX-instrumenter kommer med Neotex coating på de hvide og sorte tangenter. Dette unikke materiale kan optage sved og støv, hvilket giver en forøget kontrol og inspirerer til et endnu bedre spil.

Et flygel for livet.
Konceptet bag GX-serien er, at beholde det smukke og elskede design ved et flygel, mens man kræser for detaljerne. Karakteristikken ved flygelet, dets bløde kurver, og den brede nodestol konstituerer flygelets traditionelle ydre design. Der hvor GX-serien i sandhed skinner igennem, er instrumentets låg. Den tryllebindende elegance af den skinnende gyldne ramme, og det yndefylde træarbejde der udtrykker kvalitet bevidner at det er kvalitetshåndværk.

Yderligere information

Vægt324 kg
Størrelse180 × 152 × 102 cm
Brand

Kawai

Farve

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GX-2 ATX4

Book fremvisning på:

Kawai GX-2 ATX4

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.