+45 70 13 17 44

Kawai K-300 AURES2 klaver

Kawai K-300 AURES 2 er det nyeste hybrid instrument med den seneste ATX4 og AURES 2 teknologi. AURES teknologien gør brug af 4 transducere, som monteret på sangbunden forvandler denne til en ‘højttaler’, så du kan spille i ATX mode, uden høretelefoner, og regulere volumen på ATX4 enheden.

73.500 kr.

/ Lej for 950

Tilgængelig på restordre

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Kawai K-300 AURES-2 er i sig selv et fantastisk akustisk opretstående klaver. Men det er også et instrument, der bygger den perfekte bro over skellet mellem det akustiske klavers organiske udtryk og de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får til rådighed med et digitalt instrument.

K-300 AURES-2 deler sin digitale teknologi med de populære Kawai ATX4 Anytime modeller, men tilføjer AURES-2 teknologien som gør, at de digitale aspekter af instrumentet – helt revolutionerende – kan høres uden hovedtelefoner. 
 
Det sker ved, at fire specialdesignede såkaldte transducere, forstærker den digitale lyd via klaverets sangbund og akustiske kasse. Dette gør det ikke kun muligt at spille hvor klaverets digitale lyde høres alene via sangbunden, men giver også mulighed for at blande de digitale toner med klaverets rene akustiske lyd. Forestil dig at kunne spille på det akustiske klaver, og samtidigt høre den smukke lyd af et strygeorkester, der følger hver en tone du spiller! Det kan blive virkelighed, med K-300 AURES-2 klaveret! Læs mere om AURES systemet her. 
 
K-300 AURES-2 fungerer naturligvis, og først og fremmest, som et moderne akustisk klaver, men du får i tilgift mulighed for at tilslutte hovedtelefoner til lydløs øvelse, når det er nødvendigt, samt at bruge sangbunden som forstærker og højttaler til de digitale lyde, når du ønsker det.

Yderligere information

Vægt234 kg
Størrelse61 × 149 × 122 cm
Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai K-300 AURES

Book fremvisning på:

Kawai K-300 AURES2 klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.