+45 70 13 17 44

Kawai K-500 klaver

Måske verdens bedste klaver i sin prisklasse. Pålidelig og overlegen lyd-kvalitet med Millennium III mekanik med ABS Carbon mekanik dele. Bygget og samlet i Hamamatsu, Japan.

72.000 kr.

kr.

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Autentisk og overlegen klang kvalitet
Kawai’s K-klaver byder på mange klangmæssige kvaliteter. K-serien er bygget med en robust konstruktion, der gør klaveret til et oplagt valg til private hjem, skoler og institutioner.

Sangbunden / Klangbund / Resonansbund
Sangbunden er hjertet i et instrument, i det sangbunden transformerer vibrationerne fra strengene til en rig, rungende tone. Derfor er materiale valget af sangbunden vigtigt for både volumen og klangkvaliteten i et instrument. Sangbunden i Kawai’s K-klaver er produceret med ligeåret gran, i den fineste kvalitet, der er udvalgt og testet for at imødekomme KAWAI’s høje standarder for resonans. Den gode kvalitet i sangbunden, giver et stort dynamikområde og en fantastisk balanceret klang.

Hammere støbt i mahogni
Hamrene bliver lavet i mahogni, mahogni er et suverænt materiale til hamrene. Grundet træets hårdhed og lethed i vægt, gør hamrene ekstremt medgørlige at arbejde med.

Tangenter med NEOTEX™ overflade
NEOTEX tangenterne er med en jævn overflade, der minder om elfenben og ibenholt. Den semiporøse silika-fyldte overflade absorberer håndens og fingrenes naturlige olier og sved, og er støvafvisende. NEOTEX overfladen giver en smuk og holdbar tangent med fantastiske spillemuligheder.

Millennium III mekanik med ABS Carbon
De fleste Kawai klaver har indbygget Millennium III mekanik der er stærk, præcis og kraftfuld, der er blevet taget godt i mod i de store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Millennium III mekanikken indeholder komponenter fra ABS-Carbon, der er et nyt sammensat materiale skabt ved at tilføre carbon i det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er et robust og hårdt materiale, hvilket gør det muligt for Kawai at lave mekanikdele, der er lettere, uden at gå på kompromis med styrken. Millenium III mekanikken give en betydeligt hurtigere og ubesværet repetition, der giver større kontrol, når der spilles pianissimo samtidigt med at klangen er i top.

Bly udskiftet med jern
Kawai har ændret materialevalget i måden de vægter tangenterne på, de benytter i dag jern i stedet for bly. “We care about our world”.

Nyt kabinet design
Alle klaver har fået et nyt elegant design med nye former, kanter og andre konstruktionsmæssige detaljer i forhold til tidligere modeller. Der kan blandt andet nævnes:

– Længere nodestol på alle modeller
– Nyt Soft-Fall system
– Nye bjælker på bagsiden på alle modeller. K-300, K-500, K-600 og K-800 har dobbelte bjælker.

Nyt “Soft-Fall”-system
Klaviaturklappen på Kawai klaver er med Soft-Fall system, der gør at låget falder langsomt i, så du undgår at få hænder og fingre i klemme. En elegant funktion der passer godt til et elegant klaver.

Yderligere information

Vægt238 kg
Størrelse62 × 150 × 130 cm
Brand

Kawai

Farve

Leje

850,- pr.md. https://piano.dk/leje/

Årgang

NY

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai K-500

Book fremvisning på:

Kawai K-500 klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.