+45 70 13 17 44

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart. Slå til inden 1. november.

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart.
Slå til inden 1. november.

Nyhed

Kawai GX-2 AURES2 Hybridpiano

Den nye GX-2 AURES2 er Kawais topmodel i rækken af hybridpianoer udstyret med 4. generation AnyTimeX (ATX4) hybrid teknologi, samt AURES klangbunds-forstærker. GX-2 AURES2 er udviklet med udgangspunkt i GX-2 modellen, der med Kawais berømte Millennium III kulfiber mekanik, tilspidset klangbund og massiv støbejernsramme, er et meget vellykket instrument i sin klasse. Kawai har succesfuld formået at tilsætte et i forvejen godt instrument, nogle af de teknologiske landvindinger som man ellers kun finder på de allerdyreste digitalpianoer fra Kawai; nemlig ATX4 og AURES2-systemet.

Som alle AnyTimeX modellerne, kan GX-2 spilles på, som et helt almindeligt akustisk piano med det præcise anslag og den levende inspirerende klang. Men derudover kan der, ved at aktivere ATX4 funktionen, spilles med høretelefoner. Ideelt til studenten, som kan øve akustisk om dagen og digitalt om aftenen, og helt igennem velegnet i stuen, hvor der kan øves på alle tider af dagen uden at forstyrre familien.

Kawai hybrid piano

Kawai GX-2 ATX4 AURES2

Advanced acoustic piano muting system for silent playing ■ Unique Soundboard Speaker System ■ New and improved hammer stop rail system ■ Integrated Bluetooth® MIDI and Audio wireless connectvity ■ PianoRemote control app for iOS and Android

250.000 dkk

Længde

180 cm.

Bredde

152 cm.

Højde

102 cm.

Vægt

324 kg.

Kawai GX-2 ATX4 AURES2 er udstyret med 2. generation af Kawais klangbunds-forstærker system, hvor klangbunden bruges som højttaler. Med Aures2 aktiveret kan der spilles med den digitale lydkilde uden høretelefoner, så flere kan høre med og volumen indstilles på AnyTimeX boksen eller i app’en.

ATX4 er app-baseret og bruger Bluetooth teknologien til at forbinde instrument og smartphone. Du kan øve nye stykker med hjælp fra den app-baserede metronom og du kan indspille din egen musik. Du kan sende din musik fra din smartphone til ATX4 boksen og kun fantasien sætter grænserne for hvordan det kan udnyttes til sammenspil, undervisning, karaoke og meget mere,

Den nye GX-2 AURES2 er et moderne kvalitetsinstrument i topklasse, som inspirerer til kreativitet og til samvær omkring musikken. 

Hammerstop Game Changer

KAWAI-GX2 AURES 2 er udstyret med et nyt og forbedret hammerstop-skinnesystem, som er en anslagsmæssig gamechanger. Systemet sikrer at hammerene standses i en afstand til strengene, der betyder, at anslaget af tangenterne ikke forandres, når du skifter fra mutet tilstand (spiller digitalt) til akustisk tilstand (spiller normalt). 

Dette unikke design gør det muligt at spille på AURES2 flygler med nøjagtig samme ubesværede lethed, som standardmodellerne uden AURES2. Både i normal og ‘silent’ spilletilstande, kan du berige dit spil med en bred vifte af inspirerende digitale funktioner.

Hammerstop perfektioneret

I modsætning til konventionelle muting-systemer, placerer AURES2’s GP Touch Muting-system stopskinnen på forskellige punkter langs tastaturets forskellige registre. Resultatet er at du oplever et fast, ensartet og præcist stop lige før hammeren rammer strengene.

Med GP Touch Muting-systemets faste og præcise hammerstop-egenskaber, er det ikke længere nødvendigt at kompensere i reguleringen, som på konventionelle hammer-stop systemer har resulteret i en ikke optimal regulering. Med GX-2 ATX4 vil du opleve præcis det samme optimale anslag i både normal og ATX spilletilstande.

Indbygget Metronome

PianoRemote inkluderer en praktisk metronomfunktion, som er handy lige at have ved hånden under øvningen. Du vælger blot den ønskede taktart, indstille tempoet og så er du klar til din øve session. Du kan regulere volumen på metronomen, som både kan komme i høretelefonerne eller vi AURES2 og sangbunden.

Optag og del dine sange

PianoRemote kan optage dit klaverspil, som MIDI-eller lyddata. Et ideelt værktøj til at holde øje med din pianistiske udvikling, og til at sende sange til venner og familie. Optagelserne kan nemt deles via chat- og beskedapps, uploades til skyen eller åbnes i andre musikapps for yderligere redigering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er altid parate til at hjælpe vores kunder. Skriv, ring eller book en fremvisning af det piano du drømmer om.

info@piano.dk

+45 70 13 17 44

Book fremvisning

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Lej Klaver
- og bliv klar til sæsonstart

Nu er det snart sæsonstart for klaverundervisning og vi har som altid et stort og godt udvalg af klaverer og flygler som vi udlejer. Lej inden 1. november og få en måneds GRATIS leje.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.