+45 70 13 17 44

Kawai GL-20

GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

110.000 kr.

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Den nye GL flygel serie fra Kawai
GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

I mere end 85 år har Kawai været arkitekten bag det moderne klaver, ved at bruge de bedste materialer og ideer for at udvikle klaverets udtryksformer. Kawai’s teknologi, bygget på ni årtiers arbejde, nyder store international anerkendelse for dets stabilitet.

Millennium III mekanik
Kawai GL-serien har indbygget Millennium III mekanik. Denne mekanik er blevet vel modtaget, som man kan se ved Kawai’s succes ved store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Millennium III mekanikken har indbyggede komponenter fra ABS-Carbon, et nyt sammensat materiale skabt ved indførelsen af carbon ind til det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er fantastisk robust og stivt, som gør det muligt for Kawai at lave mekanik-delene lettere uden at ofre styrke. Det lettere design gør Millenium III mekanik betydelig hurtig og ubesværet for pianisten. Repetitionen og lydhørheden er superb.

Længere tangenter
Længere tangenter gør det nemmere at spille, og giver en større respons hvorend du spiller på tangenten. Den ekstra energi der bliver overført er mulig, på grund af den længere og mere stabile tangent.

Den vigtige sangbund
Sangbunden er hjertet af instrumentet. Formålet er at transformere vibrationerne fra instrumentets strenge, til en rig og smuk tone. Kawai bruger kun Solid Spruce i GL-serien. Træet man bruger, er fra grantræer der har vokset højt oppe hvor atmosfæren er tættere, og hvor der er mindre ilt. På den måde vokser træerne langsommere, hvorfor træet bliver stærkere under pres. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt til Kawai GL-serien.

Nyt “Soft-Fall”-system
Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at låget falder I. Du vil nyde et faldende låg, som passer perfekt til instrumentets elegance.

Yderligere information

Vægt300 kg
Størrelse157 × 150 × 102 cm
Brand

Kawai

Leje

1.300,00 kr. pr. md. https://piano.dk/leje/

Årgang

NY

Farve

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GL-20

Book fremvisning på:

Kawai GL-20

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.