+45 70 13 17 44

Shigeru Kawai SK-2 flygel

Shigeru Kawai SK-2 tilbyder den elegante profil af et klassisk flygel med sin rigdom af klang og tone, og som ikke kan matches af andre instrumenter i sin klasse.

325.000 kr.

/ Lej for 4.000

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Kan lejes for kr. 4.000 pr måned.

KIGARASHI PREMIUM ÆLDET KLANGBUND

Den tilspidsede klangbund i flyglerne fra Shigeru Kawai er udelukkende lavet af den fineste gran, ældet ved den traditionelle Kigarashi-proces. En proces, der udelukkende bruger tidens og naturens kræfter til at tillade træet at opnå en tilstand af naturlig balance. Det er denne lange og omhyggelige proces, der giver Shiger-flyglerne deres unikke og rige klangkvalitet.

SHIKO SEION HAMMERHOVEDER

I alle Shigeru Kawai instrumenter anvendes der Shiko Seion hammerhoveder, der tager deres navn fra de japanske ord for “ultimate voicing”, som kan oversættes til “Ultimativ Intonering. Det helt ssærlige er, at filt og kerne på hvert hammerhoved er omhyggeligt håndpresset uden påføring af varme og derefter omhyggeligt intoneret uden brug af kunstig hærder. Processen overvåges fra start til slut af vores særligt uddannede håndværksmestre. Dette sikrer at der konsistent produceres instrumenter med en enestående dynamisk respons og et smukt tonalt udtryk.

KONSEI KATAGI REM

Den eksklusive Konsei Katagi rem laves af en blanding af karakteristiske hårde træsorter for at opnå den ønskede balancerede styrke og klang. Til den indvendige rem bruges hårde træsorter med små porer, der resulterer i en overlegen klarhed i klangen, som limes sammen med hårde træsorter med store porer, der giver varme og fylde. Denne synergi af strukturelt divergerende træsorter resulterer i en kraftfuld, velafrundet tonerigdom, kombineret med stor holdbarhed, der er kendetegnende for Shigeru Kawai flygelserien.

MILLENNIUM III MEKANIK

Den anerkendte Millennium III Mekanik anvendt i hele SK-serien bruger state-of-the-art ABS Carbon-komponenter, der er usædvanligt lette og stive. Det muliggør hurtigere tonerepetitioner og mere kraft med anvendelse af mindre kraft. Der anvendes særligt udviklede mikroskopiske overfladeteksturer på udvalgte mekanikdele, som giver pianisten fremragende respons og kontrol. 

INTEGRERET DESIGN AF FORBJÆLKE OG STEMMESTOK

Integreret design af bjælken over tangenterne og stemmestokken skaber en konstruktion, der besidder en enestående styrke og stivhed, som sikrer stabil stemning, kraftfuld tone og lang levetid.

LÆNGERE TANGENTER

Den samlede længde af de enkelte tangenter er forlænget for at give et lettere og mere jævnt touch og respons gennem alle instrumentets registre. Tangenttræet er også designet med en lettere forhøjet profil for at give maksimal stivhed, med det formål at kunne overføre større kraft fra hammer til streng.

BALANCEKLODS I KONCERT-LÆNGDE

Ved at udføre balanceklodserne i den hårde træsort Ahorn, tilføjes der stivhed til tangenterne. De nydesignede balanceklodser på Shigeru Concert Series instrumenterne er blevet fordoblet i længden, hvilket sikrer en enestående energioverførsel og optimal kraft og kontrol.

TEMAKI BASSTRENGE

Det japanske ord Temaki kan oversættes til det danske “håndspundet”. Her beskriver ordet den langsomme temaki-proces, hvor håndværkeren tålmodigt omvikler hver enkelt basstreng i hånden for at opnå absolut præcision og spænding og for at sikre en kraftfuld karakter og enestående tonedybde.

KONCERT AGRAFFER
Aagrafferne anvendt på Shigeru Kawai Concert serien er identiske med dem, der bruges på Kawais berømte Ex Concert Grand Piano, og er individuelt bearbejdet af massive messingstænger for at sikre maksimal præcision og styrke. Resultatet er en klar, kraftfuld og imponerende tone.

BJÆLKER AF GRAN

Gran er kendt for sin enestående evne til at lede og overføre lydenergi. Gran anses dog generelt for at være for kostbart til at blive brugt som et strukturelt materiale. Til Shigeru-klavererne er alle undersidebjælkerne udelukkende lavet af gran af højeste kvalitet.

DUAL-PIVOT DAMPERE

Den omhyggelig omsorg for professionelle kunstneres behov skinner tydelig igennem alle funktioner i Shigeru-flyglerne. Et eksempel, der oprindeligt er udviklet til vores Shigeru Kawai EX Concert Grand, er det unikke dual-pivot dæmperdesign, der tillader jævnere halvpedalkontrol for et delikat tonalt udtryk. 

Specifikationer
Længde: 180 cm
Bredde: 152 cm
Vægt: 324 kg
Finish: Polished Ebony

Kan lejes for kr. 4.000,00 pr. måned.

Yderligere information

Vægt324 kg
Størrelse180 × 152 × 102 cm
Brand

Shigeru Kawai

Farve

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Shigeru Kawai SK-II

Book fremvisning på:

Shigeru Kawai SK-2 flygel

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.