Kurv

Essex EGP-173

Det ideelle flygel til den der elsker det traditionelle flygeldesign, der danner basis for alle andre udførelser. Den klassiske Sheraton stil, blev første gang introduceret af Steinway og Sons i 1900 og har siden den gang været eviggyldigt.

140.000 DKK

På lager i: København

Beskrivelse

“Designet af STEINWAY &amp, SONS” og i samarbejde med den anerkendte møbeldesigner William Faber, har STEINWAY &amp, SONS produceret fremragende opretstående klaverer i forskellige stilarter og finér til rimelige priser. Via deres elegante design og de forskellige versioner til rådighed, repræsenterer disse instrumenter en berigelse af dit hjem.

Alle Essex-instrumenter kombinerer de nyeste konstruktionsfunktioner og produktionskrav som fastlagt af forsknings- og udviklingsholdet hos STEINWAY &amp, SONS. Takket være brugen af ​​materialer af høj kvalitet i forbindelse med ultramoderne fremstillingsmetoder og omhyggeligt udnyttet maskinbaseret produktion giver instrumenterne fra Essex designet af STEINWAY &amp, SONS en grænseløs musikalsk fornøjelse med hidtil uset omkostningseffektivitet.

Din erhvervelse af et Essex opretstående klaver eller flygel repræsenterer en fremragende investering, som du også vil modtage professionel support fra STEINWAY-uddannede teknikere. Du kan sætte din fulde tillid til denne investering, da STEINWAY står bag den. Det er derfor, at vi også tilbyder vores STEINWAY Promise: Hvis du handler med dit Essex-instrument til et nyt Steinway-flygel inden for 10 år, tilbage betaler vi hele købsprisen i sin helhed.

Sangbunden (STEINWAY-design) springer ud mod enderne, så det kan vibrere mere frit og derved producere et større tonalvolumen. Handlingen indeholder ikke nogen plastik komponenter, men bliver i stedet produceret i 100 % træ. Den har den nødvendige stabilitet, hurtig respons og, takket være den ekstraordinære handlingsgeometri i handlingsarmene, en følsom berøring. Yderligere STEINWAY-funktioner og mønstre som bagposter og bøjler, pinblock, tuning pins, strenge og støbehjernspladen er indarbejdet i Essexs konstruktion. Samlet resulterer dette i at Essex’ -opretstånde smat flygeler, giver en enestående og næsten hidtil uset værdi for pengene.

Kan også lejes for kr. 2.000 pr. måned.

Yderligere information

Vægt 309 kg
Størrelse 173 × 151 × 102 cm

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Essex EGP-173

Book fremvisning på:

Essex EGP-173

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden
Tak for din interesse

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.