+45 70 13 17 44

Kawai GX-1 flygel

GX-1 er introduktionsmodellen til GX-serien, som giver den professionelle pianist et varieret dynamikområde og et stort niveau af elegance og håndværk. Mindre end det ‘klassiske’ flygel, men større end de mindste baby grand” -modeller. Perfekt størrelse til mindre hjem eller små øvelokaler, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

150.000 kr.

kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Ved at kombinere state-of-the-art teknologi med traditionelt håndværk, og ved at anvende viden og erfaring overleveret fra generation til generation, har KAWAI med GX-serien sat en ny standard for flygeldesign indenfor klassen. GX-serien tilbyder en rig, levende og udtryksfuld klang, der inspirerer. Med sin internationale, prisvindende anerkendelse er GX-2 et populært valg til både hjem, skoler, kirker og undervisningsstudier.

Skøn tone der vækker ens nysgerrighed
Den nye GX-serie giver pianisten den delikate kontrol man ellers kun finder på fuld-størrelse koncert-flygler, og leverer samtidig en detaljegrad som kun få instrumenter formår. For at opnå dette, er længden på tangenterne forøget hvilket har resulteret i en mere konsistent anslagsvægt, når man spiller længere oppe på tangenterne hvilket giver pianisten større kontrol over sit udtryk og sin musikalske formidling

Ydermere har GX-serien indbygget den avancerede Millenium III mekanik, som kombinerer ABS resin med Carbon fiber for at forbedre spilleoplevelsen. Denne ABS-Carbon er slidstærk og utrolig let. Denne mekanik er mere holdbar, men samtidig også mere responsiv og giver større kontrol.

En renhed i tonen som vil fylde rummet
For at producere KAWAI’s specielle tone, så vælges et stort udvalg af træ, analyseret for kvalitet og karakter, førend der bliver endeligt valgt hvilket stykke træ et instrument skal bygges af. Sangbunden har uden tvivl den største indflydelse på flyglets individuelle tone. Derfor er udvælgelsen af det rigtige træ en særlig vigtig opgave for KAWAI’s erfarne håndværkere, når de skal sikre at alle instrumenter i GX-serien gengiver de rige, dybe bastoner, og de lyse, farvefulde toner i de øvre registre. Udover den vigtige sangbund, så er broen, remmen, og den indre rem også udvalgt med stor omhyggelighed, hvor kombinationen af forskellige træsorter i lagene giver den specielle hybrid. Resultatet er en varmere, rigere og mere intens tone. Tykkelsen af bjælken over tangenten som er sat sammen med den ydre rem er forstørret, hvilket gør at stemmestokken kan klare et tryk på omkring 20 ton. I takt med, at hver enkelt tone forbedres, så bliver hele den tredimensionelle lyd forstørret. Dette flygel er i sandhed en fornøjelse for selv den bedste pianist.

Stille og stærk, højlydt og delikat – den største tonale udfoldelse. 
Instrumentet er bygget til at pianisten kan udtrykke sig indenfor det størst mulige dynamikområde , og derfor tilbyder GX-serien de bedste hammerhoveder. Hammerhovederne er konstrueret af træ der tilbyder de bedste akustiske forhold samtidig med at filten kommer fra det fineste langhårede uld fra New Zealand og Australien. Når man spiller passager i pianissimo rammes strengene af den delikate filthammer, og der produceres en blød og blid tone. Ved fortissimo-passager, hvor anslaget er hårdere, er hammerhovedets hårde indre med til at producere en stærkere, og mere kraftfuld lyd.

Alle GX-instrumenter kommer med Neotex coating på de hvide og sorte tangenter. Dette unikke materiale kan optage sved og støv, hvilket giver en forøget kontrol og inspirerer til et endnu bedre spil.

Et flygel for livet.
Konceptet bag GX-serien er, at beholde det smukke og elskede design ved et flygel, mens man kræser for detaljerne. Karakteristikken ved flygelet, dets bløde kurver, og den brede nodestol konstituerer flygelets traditionelle ydre design. Der hvor GX-serien i sandhed skinner igennem, er instrumentets låg. Den tryllebindende elegance af den skinnende gyldne ramme, og det yndefylde træarbejde der udtrykker kvalitet bevidner at det er kvalitetshåndværk.

Yderligere information

Vægt314 kg
Størrelse166 × 150 × 102 cm
Brand

Kawai

Farve

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GX-1

Book fremvisning på:

Kawai GX-1 flygel

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.