+45 70 13 17 44

Kawai GL-10 ATX4 flygel

GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

127.000 kr.

kr.

På forespørgsel

Beskrivelse

Akustisk stilhed. 
Lyden af hammerhovederne der rammer strengene, resonerende gennem sangbunden. Varme vibrationer der oplyser et rum, og efterlader rummets lyttere fortryllede. Den naturlige stemme et akustisk piano fortæller, er ikke til at tage fejl af. Et godt piano lokker musikere til at udføre spontanitet og passion. I visse omgivelser kan et piano virke forstyrrende, de flittige toner fra et barn der øver skalaer kan virke forstyrrende for andre familiemedlemmer der hellere vil se tv, og selv de skønneste Chopin preludier kan virke irriterende for naboer efter et hvis tidspunkt.
Heldigvis, har AnyTimeX instrumenter indbygget en akustisk mute-funktion med et kraftfuld digital lyd-komponent, der betyder at pianister for fortsætte deres spil på et akustisk klaver, mens man spiller med hovedtelefoner.

Fantastisk anslag, formbarhed og den digitale fleksibilitet: Den nye AnyTimeX hybrid klaverer fra KAWAI.

Et rigtigt flygel
Med en længde på 153cm, tiltrækker Kawai GL-10 den samme opmærksomhed på detaljerne som Kawai’s større flygler. Mekanik-designet og komponenterne kan sammenlignes med de samme i GX serien. Med dens flotte tone og klassiske udseende, vil GL-10 se godt ud i ethvert hjem.

Eksklusiv Ultra-Responsive Mekanik
Kawai’s “Ultra-Responsive Action” giver den bedste styrke, stabilitet, præsision og holdbarhed. Hammerhovederne er lavet med 100% uld. For at undgå fejl ved klimatiske og sæsonbetingede ændringer, bruger Kawai nu aluminium i mekanikken, som har vist sig at være et rigtigt godt valg.

Fuld Sostenuto Pedal
Kawai GL-10 har, modsat mange andre babyflygler, en fuld sustenuto pedal indbygget der betyder, at man kan sustain først-spillede tone, og spille staccato på resten af tangenterne. Dette er en funktion der ellers kun er mulig på de større flygler.

Yderligere information

Vægt282 kg
Størrelse153 × 150 × 102 cm
Brand

Kawai

Farve

Leje

Kr. 1500,- pr. md. https://piano.dk/leje/

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GL-10 ATX4

Book fremvisning på:

Kawai GL-10 ATX4 flygel

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.