+45 70 13 17 44

Sauter Ragazza 122R klaver

Med sine diskrete linjer og fine messingdetaljer er Ragazza 122 til et klassisk udseende klaver, med en unik velspillende mekanik og en lyd der vidner om et 100% tyskfremstillet kvalitetsklaver. 

130.000 kr.

kr.

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

SAUTER er et traditionsrigt og hæderkronet tysk klavermærke, kendt for at udvikle og fremstille klaverer og flygler af meget høj kvalitet gennem næsten 200 år.

Johann Grimm, grundlæggeren af ​​SAUTER, lærte instrumentmagerfaget af Johann Andreas Streicher i Wien, som byggede Beethovens instrumenter. Sådan stiftede SAUTER tidligt bekendtskab med høje krav fra et tidens største navne indenfor klavermusik.  

SAUTER er en virksomhed, hvor forbedringer og raffinementer af instrumenternes design og mekanik, historisk har været i fokus og det har været grundlæggende for den fine håndværkskultur der også i dag hersker i virksomheden. Denne glæde ved udvikling og innovation er heldigvis forblevet en iboende del af SAUTER mærkets filosofi. 

Håndværksmæssig kvalitet, menneskelig erfaring og faguddannet ekspertise er den dag i dag centrale begreber i fremstillingsfilosofien hos SAUTER. Alle dele, der er udslagsgivende for ånden i klaveret, er fremstillet manuelt. Det er ikke maskiner, men mennesker, der har styringen hos SAUTER. 

Denne fine og klassiske klavermodel, Regazza 122R, har, takket være SAUTERS varemærkebeskyttede konkave sangbund, en livlig tone og en stor klang. Instrumentet byder også på fine detaljer, som for eksempel det skråt åbnende top-låg og en mekanik der er udstyret med dobbelt repetition. Detaljer der ellers er forbeholdt flygler. 

Yderligere information

Vægt220 kg
Størrelse60 × 144,5 × 122 cm
Brand

Sauter

Farve

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Book fremvisning på:

Sauter Ragazza 122R klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.