+45 70 13 17 44

Kawai K-200 ATX4 klaver

KAWAI K-200 ATX4 er nyeste K-200 fra Kawai. Det er meget mere end bare et fantastisk opretstående, akustisk klaver. Det er et instrument, der også giver dig den digitale verdens praktiske, avancerede og meget varierede muligheder. Spil når du vil, med de lyde du elsker!

57.000 kr.

kr.

På lager i: Aarhus, København

Beskrivelse

Kan lejes for kr. 700 pr. måned.

Autentisk akustisk klang med digital fleksibilitet.
KAWAI K-200  ATX4 (AnyTimeX4) er, som udgangspunkt, et fantastisk opretstående, akustisk klaver. Men det er mere end det. Det er også et instrument, der i tilgift giver dig de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får til rådighed med et digitalt instrument. I K-200 ATX4 har KAWAI implementeret deres nyeste digitale teknologi, ATX4, der gør det muligt at spille uden at den akustiske lyd aktiveres og hvor klaverets digitale lyde høres via de medfølgende hovedtelefoner. 

Det giver dig som pianist nogle helt unikke muligheder for at spille præcis når du vil, uden risiko for at vække naboerne eller forstyrre omgivelserne. K-200 ATX4 fungerer naturligvis, og først og fremmest, som et moderne akustisk klaver, med et fantastisk anslag, en smuk klang og et flot design. Men du får i tilgift mulighed for at tilslutte hovedtelefoner til så du kan spille lydløst, når det er nødvendigt.  

Udvalgte materialer
Sangbunden i KAWAI K-200 er produceret af lige-året gran i den fineste kvalitet, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå KAWAI’s standarder for resonans, der sikrer et stort dynamikområde, og fantastisk tonal balance over. Det er værd at fremhæve, fordi sangbunden og bjælkerne er blandt de vigtigste lyd-producerende komponenter i et piano, og valget af materialer har stor indflydelse på både volumen og klangkvaliteten. 

Nyudviklet mekanik
I 1971 revolutionerede KAWAI piano-teknologien ved at introducere Millennium III Upright Action med mekanikdele i et helt nyt materiale: ABS Carbon. Denne meget lette og stærke mekanik er blevet udviklet specifikt med henblik på at imødekomme tre behov alle pianister har: Behovet for hurtighed, kontrol og kraft. KAWAI har formået at udviklet en lettere mekanik uden at gå på kompromis med holdbarheden, og samtidig lykkedes med at forbedre repetitionen og klaverets anslag. 

Elegant design
Klaveret tager ofte opmærksomheden der hvor det står. Alle K-serie modeller har elegante linjer og delikate kabinet-detaljer, der medvirker til at instrumentets står som et berigende møbel i ethvert rum. 

Yderligere information

Vægt208 kg
Størrelse57 × 149 × 114 cm
Brand

Kawai

Farve

Årgang

NY

Leje

700,- pr. md. https://piano.dk/leje/

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai K-200 ATX4

Book fremvisning på:

Kawai K-200 ATX4 klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.