+45 70 13 17 44

Ny stor domicilejendom

Juhl-Sørensen er flyttet til en nybygget domicilejendom 
på Engmarken 22 i Brabrand, i Århus vest.

Helene Høyer Mikkelsen

Nye rammer, flere muligheder

I september tog vi de 3.800 m2 i brug, med moderne showrooms, lydstudier, TV-suite, administration, værksted og top moderne lagerfaciliteter. Med 6 meter til loftet, enkle linjer og smukke materialer, udgør de nybyggede showrooms de optimale rammer for en fantastisk kundeoplevelse. Vi er stolte af at kunne præsentere vores brede sortiment indenfor akustiske klaverer og flygler, samt digitalpianoer i de nye rammer.

Et hus, fyldt med musik

Vores passion for musik er ikke begrænset til salg og service af kvalitetsinstrumenter i alle prisniveauer, men omfavner musikudøvelse, -pædagogik og -formidling indenfor alle genrer. Det har derfor været helt naturlig for os, at bygge et hus der indeholder både lyd- og video-suiter, piano-laboratorier og koncertsal. Vores mål har været at skabe de optimale ramme om at skabe og formidle musik.

Oplev de bedste akustiske og digitale instrumenter samme sted

Vores søsterselskab, digitalpiano.com, har også til huse i de ny lokaler, og du kan som kunde nu gå frem og tilbage mellem de akustiske og de digitale showrooms og sammenligne digitalpianoer med de akustiske instrumenter i et unikt og inspirerende miljø.

Det nye lager sikrer at vi som virksomhed kan fortsætte den kraftige vækst, som vi har gennemgået de sidste ti år, og levere en fantastisk service til vores kunder med hurtig, problemfri levering i både Danmark, resten af Norden og hele Europa.

Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye omgivelser.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.