+45 70 13 17 44

Fire generationer med passion for klaverer og musik

S.J. Sørensen var visionær, da han i 1895 rejste fra gården på Djursland og forfulgte sin drøm om at være en del af musiklivet ved at åbne sin egen musikbutik i Århus. En butik, som blev starten til et familiefirma, der har dannet rammen om livet for indtil videre fire generationer af familien Juhl-Sørensen.  

Faglighed, redelighed og arbejdsdisciplin

Grundpillerne i firmaet dengang var faglighed, redelighed og arbejdsdisciplin kombineret med en passion for musik og klaverer. Formålet var at formidle glæden og muligheden for at spille musik på et instrument. Et værdisæt, som har været gennemgående for de følgende generationer, som dedikerede deres liv og karriere til at fortsætte med at udvikle og udbygge forretningen.

Passion for klaverer, håndværk, handel og musik

Forretningen drives fortsat ud fra disse værdier og familiens passion for klaverer, håndværk, handel og musik. Værdier som tydeligt står frem, i den jubilæumsbog Morten Juhl-Sørensen i samarbejde med forrige generations direktør, faren Christian Juhl-Sørensen, har skrevet, på baggrund af et rigt og varieret kildemateriale: ”Fire generationer med musik og klaverer – gennem tre århundreder”. 

Fire generationer med
passion for klaverer og musik

Morten Juhl-Sørensen har siden 2010 været administrerende direktør i Juhl-Sørensen, og han har blandt andet udvidet firmaets position i Norden, samt igangsat firmaets digitale transformation. Med åbning af butikker i både Stockholm, Oslo og Helsinki, indtager Juhl-Sørensen positionen som Nordens største pianoforretning og eneforhandler af Steinway & Sons i de nordiske lande.

Visioner for fremtiden

Firmaets vision i dag er ”at være den førende virksomhed i branchen baseret på tradition, innovation, kvalitet, troværdighed, kompetence og med tro på og visioner for fremtiden.”Netop for at styrke grundlaget for fremtiden og give optimale rammer for en fortsat vækst er der i 2021 investeret i at udvikle og bygge en ny domicilejendom i Brabrand ved Århus på 3.800 kvadratmeter.

Nyt domicil

Det nye hus indeholder ud over butikslokaler, lyd- og video-suiter, piano-laboratorier, pianoværksted, showrooms, koncertsal samt topmoderne lagerfaciliteter. Visionen er at skabe et piano univers, hvor alle med interesse for klaverer og musik kan mødes både ”on location” og virtuelt, så klavermiljøet kan styrkes og mange nye kunder kan inspireres til at opleve glæden ved klavermusikken.#PLAY PIANO

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Hent jubilæumsbogen
Tak for din interesse

Du er et klik fra at få jubilæumsbogen som pdf. Udfyld felterne og kryds af hvis du også vil tilmeldes vores nyhedsbrev. Ellers blot klik på ‘Hent jubilæumsbog’

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse.
Klik her for at se jubilæumsbogen.

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.