+45 70 13 17 44

Oplev Steinways revolutionerende SPIRIO

Book SPIRIO loungen i en af vores forretninger i København eller Århus og få en eksklusiv musikalsk oplevelse. Tag gerne et par gæster med og oplev SPIRIO magien i godt selskab.
Et unikt instrument der bringer de store følelser frem. Kom ind og lyt til dine favoritter i det store Steinway bibliotek med over 4000 stykker klavermusik indenfor alle genrer.

Oplev SPIRIO flyglet helt uforstyrret og i dit eget tempo

Med en privat fremvisning af Steinway & Sons, SPIRIO, tilbyder vi dig en uforstyrret stund sammen med en verdensnyhed. SPIRIO er et uhørt nuanceret selvspillende akustisk flygel, som samtidigt er et fuldendt Steinway koncertflygel.

Din fremvisning - så du vælger repertoiret!

SPIRIO biblioteket indeholder mere end 4000 musikstykker i alle genrer, spillet af en række top-pianister. Sæt dig til rette, vælg dine yndlingsnumre på den medfølgende iPad og åben op for sanserne. Du er velkommen til at invitere et par gæster med, så du har nogen at dele SPIRIO-oplevelsen med.

Håndværk, teknologi og skønhed

At sætte sig og spille på et Steinway Spirio, er en ligeså stor musikalsk nydelse, som det er på alle Steinway flygler. Håndværkerne hos Steinway har implementeret den nye teknologi uden at gå på kompromis med Steinways & Sons meget høje krav til de musikalske og klangmæssige kvaliteter.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Book fremvisning

Udfyld formularen med navn, e-mail og ønsket dato, samt forslag til klokkeslæt for fremvisningen. Husk også at vælge afdeling.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen