+45 70 13 17 44

#spilklaver

Valg af akustisk begynderklaver

I mere end 125 år har vi leveret klaverer til rigtigt mange private hjem, i hele Norden. Vi har derfor opnået stor erfaring med hvilke akustiske klaverer begyndere med fordel kan vælge. Her på siden gennemgår vi tre anbefalinger til begynderklaverer der vil begejstre og inspirere.

Tre anbefalinger:
Anbefaling #1

Kawai K-15: Et begynderklaver med rigtigt meget at byde på 

Kawai K-15 er et fremragende begynderklaver. Det kræver meget lidt vedligeholdelse selv i skiftende temperaturer, på grund af ABS Styran materialer og den stive konstruktion. Den massive klangbund i grantræ gør at K-15 har en rund og behagelig klang og et bredt og musikalsk dynamikområde. 

Kawai K-15 specifikationer

  • Ultra-responsive ™ Direct Blow Action 
  • ABS Styran mekanikdele 
  • Klangbund i massiv Gran  
  • Stemmestok i hård Ahorn  
  • 4 bag-stolper 
  • Bredde i cm: 149
  • Højde i cm: 110
  • Dybde i cm: 59 


Pris 28.600 DKK
 

Kawai K-15 ATX klaver

Et let og præcist anslag  

Kawai K-15 har et behageligt let anslag, som ofte er en fordel, når de man skal lære at spille klaver. Det lette anslag skyldes deres Ultra-Responsive™ mekanik der benytter dele lavet i en stærk og meget let plasttype kaldet ABS Styran. ABS Styran er lettere end træ og reagerer ikke på forandringer i temperatur og fugtighed.  

En rund og organisk tone 

Klangbunden i Kawai K-15 er af massivt grantræ og det påvirker klangen positivt. Massivt træ kræver nemlig mindre energi for at resonere og forstærke strengenes toner. På grund af den mere fintfølende klangbund, har pianisten på K-15 mulighed for musikalsk at kontrollerer et bredere dynamikområde. K-15 har fire bag-stolper i massiv gran. Det giver en øget stivhed og tonen formes derfor i større udstrækning af hele klaverkassen.  

Kawai K-15
Kawai K-15

Book et besøg i et af vores showrooms

Et besøg og en samtale med en af vores dygtige ansatte er det perfekte næste skridt. Så kan du prøve en række af de instrumenter du har i tankerne og få svar på alle dine spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig.

Køb, leje eller finansiering

Et klaver eller flygel kan være en af de største investeringer til hjemmet. Et nyt klaver koster fra cirka 25.000 kr. til over 300.000 kr. og et flygel fra 50.000 kr. til flere millioner.  

Leje er et godt valg for dem, som skal starte med at spille og vil se om interessen holder, eller for dem som ønsker at komme i gang uden en stor investering fra starten. Ved leje er der en bindingsperiode ned til 6 måneder og ved køb af det lejede fratrækkes op til 12 måneders leje fra prisen.

Det er også muligt at finansiere købet. Med en udbetaling fra 20 % kan købet betales med månedlige afdrag, så klaverspilleriet kan komme i gang uden hele instrumentet, skal betales på én gang.

Ombytningsret og garanti

Hos Juhl-Sørensen tilbyder vi en 5 års fri ombytningsret af akustiske pianoer og flygler til et andet akustisk i samme eller højere prisklasse. Det vil sige, at det for eksempel er muligt at bytte sig fra et piano til et flygel ved at betale forskellen mellem prisen der blev betalt for pianoet og prisen på flyglet.Der ydes 5 års fabriksgaranti fra alle vores samarbejdspartnere og på brugte instrumenter tilbydes Juhl-Sørensens 5 års garanti på materiale og fabrikationsfejl.

Passion for musik

Hos Juhl-Sørensen er vi drevet af passion for musik. Hver dag gør vi vores bedste for at inspirere så mange som muligt til at nyde musik i almindelighed og klaverspil i særdeleshed. Af samme grund fører vi klaverer og flygler i mange prisniveauer med fokus på en høj kvalitet til prisen.Hjerteligt velkommen i vores butikker til yderligere råd og vejledning.

Join the club!

Tilmeld dig og bliv en del af et passioneret fællesskab, hvor du får nyheder om modeller og kommende kampagner, samt invitationer til konkurrencer og arrangementer.

Book fremvisning

Udfyld formularen med navn, e-mail og ønsket dato, samt forslag til klokkeslæt for fremvisningen. Husk også at vælge afdeling.

Join the club

Bliv en del af et passioneret fællesskab, som modtager nyheder om modeller og kommende kampagner. Du vil også blive inviteret til eksklusive events, modelafsløringer konkurrencer og koncertarrangementer. Tak for din interesse.

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

Tak for din interesse
Du er næsten tilmeldt

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Som led i vores bestræbelser på at sikre dine persondata, vil vi bede dig bekræfte din e-mail i den e-mail vi netop har sendt dig.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.