Juhl-Sørensen Webshop

Solgt

Steinway & Sons S-155 fra 1968

275.000 DKK

Steinway flygel model S på 155 cm. Flyglet står originalt fra fabrikken i en flot valnød. Flyglet er fra 1968, men i meget flot stand og virker stort set ubrugt. Vi har aldrig oplevet et Steinway med så lidt slitage. Et flygel som bør opleves både for sin vidunderlig klang og særdeles smukke udformning.

Beskrivelse

Et unikt lille Steinway flygel.
50 år gammelt, men står fuldstændig som nyt. Helt utrolig smuk valnød og et elfenbensklaviatur, som virker urørt. At flyglet så samtidigt har en vidunderlig stor og dynamisk tone med masser af klangfarver gør dette flygel til et meget specielt fund. Bemærk de fine detaljer på flyglet. Lyraen med de to pedaler har en helt særlig form og udskæring. Ligeledes er nodestolen i en smuk bølge form, som matcher de svungne ben. Et nyt S flygel i valnød koster 750.000 DKK, og laves kun på bestilling. Men dette flygel er ligeså fint som et nyt og så til næsten en tredjedel af prisen.

Specifikationer
Længde: 155 cm
Bredde: 146,5 cm
Vægt: 267 kg

Flyglet kan opleves i vores udstilling med brugte Steinway flygler på 2. sal i butikken på Brofogedvej 10 i København NV. I vores butik i København NV i en gammel klaverfabrik udstiller vi et stort udvalg af både nye og brugte Steinway klaverer og flygler i alle størrelser og prisklasser.

arrow_upward Call Now Button