Juhl-Sørensen Webshop

SOLGT!

Steinway & Sons B-211

820.000 DKK

Nyt Steinway & Sons flygel model B-211 i blank sort fra 2018.
Den foretrukne størrelse blandt dygtige amatør pianister, professionelle pianister og ikke mindst institutioner. Kom og oplev dette fine eksemplar, som vi har valgt med stort omhu på fabrikken i Hamborg.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Steinway & Sons flygel model B-211 i blank sort.
B-211 bliver ofte betegnet som “det perfekte flygel”.
Når man beundrer flyglet på afstand, er det utrolig harmonisk i sine proportioner, og tonalt er der ligeledes fin harmoni i mellem bas, mellem og diskantområderne. Det er den foretrukne størrelse blandt dygtige amatør pianister, professionelle pianister og ikke mindst institutioner.

Vi har i samarbejde med nogle af landets førende pianister nøje udvalgt dette specielle eksemplar på Steinways fabrik i Hamborg.
Det som kendetegner dette flygel er de gode muligheder for nuancering og instrumentets sjælfulde tone. Flyglet har et stort klangligt register og en fin udtryksfuld og brillant diskant, som var det udslagsgivende for, at dette flygel blev valgt blandt mange andre. Generelt er tonen til den lyse side med diskanten som små iskrystaller på en frostklar smuk vinterdag. Et flygel med alle de bedste karakteristika fra Steinway.

Specifikationer
Længde: 211 cm
Bredde: 148 cm
Vægt: 354 kg

Flyglet kan opleves i vores Steinway udstilling i stueetagen i butikken på Brofogedvej 10, 2400 København NV. Book gerne din egen tid til en præsentation eller prøvespil på info@piano.dk eller telefon 38 100844. Du er også velkommen i åbningstiden fra 10-17.30 på hverdage eller lørdage 11-14.
Ønsker du at købe et helt nyt Steinway B flygel direkte fra fabrikken, så er det muligt at arrangere et udvalg på fabrikken i Hamborg. Her vælges der mellem 3-5 forskellige eksemplarer. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om et udvalg i Hamborg.

arrow_upward Call Now Button