Juhl-Sørensen Webshop

Steinway & Sons B-211

820.000 DKK

Steinway & Sons flygel model B-211 i blank sort fra 2018.
Den foretrukne størrelse blandt dygtige amatør pianister, professionelle pianister og ikke mindst institutioner. Kom og oplev dette flygel i vores Steinway udstilling i København.

Varenummer (SKU): B211-2018-2 Varekategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Steinway & Sons flygel model B-211 i blank sort.
B-211 bliver ofte betegnet som “det perfekte flygel”.
Når man beundrer flyglet på afstand, er det utrolig harmonisk i sine proportioner, og tonalt er der ligeledes fin harmoni i mellem bas, mellem og diskantområderne. Det er den foretrukne størrelse blandt dygtige amatør pianister, professionelle pianister og ikke mindst institutioner.
De store muligheder for nuancering og instrumentets sjælfulde tone, gør denne model til et af de bedste blandt Steinway & Sons flygler.
Dette eksemplar har en meget sangbar tone i flyglets mellemregister – en blød nærmest mocca-agtig tone, der passer smukt til stykker som f.eks. Beethovens måneskinssonate eller anden satsen af appassionata, samt Liebestraum af Liszt. De dynamiske muligheder er nærmest udtømmelige, så der ligger mange timers spilleglæde foran den kommende ejer af dette flygel.

Specifikationer
Længde: 211 cm
Bredde: 148 cm
Vægt: 354 kg

Flyglet kan opleves i vores udstilling i butikken på Brofogedvej 10, 2400 København NV. Book gerne din egen tid til en præsentation eller prøvespil på info@piano.dk eller telefon 38 100844. Du er også velkommen i åbningstiden fra 10-17.30 på hverdage eller lørdage 11-14.

Ønsker du at købe et helt nyt Steinway B flygel direkte fra fabrikken, så er det muligt at arrangere et udvalg på fabrikken i Hamborg. Her vælges der mellem 3-5 forskellige eksemplarer. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om et udvalg i Hamborg.

arrow_upward