Juhl-Sørensen Webshop

9

Kawai K-15

28.600 DKK 26.000 DKK

Kawai K-15 er Kawai’s prisbelønnede begyndermodel. En af Danmarks mest populære modeller. Den hvide farve koster 10% mere i tillæg til normalprisen.

Kun 2 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): K15 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Premium kvalitet Solid Spruce sangbund
Sangbunden og bjælkerne er de mest vigtige lyd-producerende komponenter i et piano, hvad angår materiale og hvordan det er samlet i både volumen og tonal kvalitet. Sangbunden i Kawai K-15 er produceret af den fineste kvalitet af lige-året gran, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå Kawai’s resonans standarder, der sikrer ekseptionel dynamisk rækkevidde, og fantastisk tonal balance over hele lyd-spektret.

Fremragende anslag, overlegen pålidelighed
Kawai K-15 har indbygget det eksklusive Ultra-Responsive™ mekanik, med udvalgte hårdtræshammer-skafter og 100% filt hammerhoveder, der giver et ekstraordinært touch og feel. For at forbedre mekanikkens stabilitet, har Kawai’s pionerer brugt aluminium mekanik-skinner, aluminium hammer hvile-skinner og ABS mekanik-dele, hvilket løser mange af de problemer forbundet med træ-komponenter, såsom fejl ved for højt pres, og “trækkes sammen/udvidelse” ved store temperatursvingninger og luftfugtighed.

Moderne design, attraktiv pris
I tillæg til den store solid spruce sangbund, tilbyder Kawai K-15 også 4 fuld-laminerede bag bjælker, som giver den optimale stivhed, og forbedrede stabilitet. Med det attraktive “kontinentale” design, er Kawai K-15 et moderne instrument der passer ind i alle hjem. Med de imponerende specifikationer til en attraktiv pris, er dette instrument et ekseptionelt introduktions-piano til Kawai’s kvalitet.

Kan lejes for kr. 400,00 pr. måned.

Yderligere information

Vægt 196 kg
Størrelse 59 x 149 x 110 cm
Farve

Blank hvid, Blank sort

arrow_upward