+45 70 13 17 44

Kawai GX-1

GX-1 er introduktionsmodellen til GX-serien, en helt ny serie fra Kawai der giver et helt nyt niveau af elegance og håndværk aldrig set I et flygel af dens størrelse.

140.000 DKK

På lager i: København

Beskrivelse

GX-1 er introduktionsmodellen til GX-serien, en helt ny serie fra Kawai der giver et helt nyt niveau af elegance og håndværk aldrig set I et flygel af dens størrelse.

Den nye standard for flygeldesign er helt uden for fantasi. Ved at kombinere state-of-the-art teknologi med traditionelt håndværk, og ved at anvende viden og erfaring overleveret fra generation til generation. En rig, levende og udtryksfuld tone, der inspirerer ens kreative lidenskab.
En ny æra af flygel ydeevne er ankommet

Skøn tone der vækker ens nysgerrighed
Den nye GX serie reproducerer den delikate kontrol fra et helt koncert-flygel, og leverer samtidig detaljerne som kun få pianister oplever. For at opnå dette, er længden på tangenterne forøget hvilket har resulteret i en mere konsistent anslagsvægt når man spiller længere oppe på tangenterne hvilket giver pianisten større kontrol i sit udtryk og fantasi.

Ydermere har GX-serien indbygget den avancerede Millenium III keyboard mekanik som kombinerer ABS resin med Carbon fiber for at forbedre spilleoplevelsen. Denne ABS-Carbon er slidstærk og utrolig let – en karakteristik som man har set i rumfartsudstyr som det bedste alternativ til træ. Denne mekanik er mere holdbar, men samtidig også mere responsiv og kontrolérbar.

En renhed i tonen som vil fylde rummet
For at producere Kawai’s specielle tone, så udvælges et stort spektre af træ analyseret for kvalitet og karakter, førend det bliver endeligt valgt til at blive brugt i et klaver. Sangbunden har uden tvivl den største indflydelse på klaveret individuelle tone. Derfor er udvælgelsen af det rigtige træ en særlig vigtig opgave for Kawai’s erfarne håndværkere i opgaven at opnå de rige, dybe bastoner, og de lyse, farvefulde toner i øvre region. Udover den vigtige sangbund, så er broen, remmen, og den indre rem også udvalgt med stor omhyggelighed, hvor kombinationen af forskellige træsorter i lagene giver den specielle hybrid. Resultatet er en varmere, rigere og mere intens tone der affødes af den nye krop. Tykkelsen af bjælken over tangenten som er sat sammen med den ydre rem er forstørret, hvilket gør at stemmestokken kan klare et tryk på omkring 20 ton. I takt med, at hver enkelt tone forbedres, så bliver hele den tredimensionelle lyd forstørret. Dette flygel er i sandhed en fornøjelse for selv den bedste pianist.

Stille og stærk, højlydt og delikat – den største tonale udfoldelse. 
Instrumentet er bygget til at pianisten kan udtrykke den største musikalske vifte, og derfor tilbyder GX-serien de bedste hammerhoveder. Hammerhovederne er konstrueret af træ der tilbyder de bedste akustiske forhold samtidig med at filten kommer fra det fineste langhårede uld fra New Zealand og Australien. Når man spiller pianissimo passager rammes strengene af den delikate filthammer som producerer en blød og blid tone. Samtidig ved fortissimo passager, hvor slaget er hårdere, er hammerhovedets hårde indre med til at producere en stærkere, og mere kraftfuld lyd.

Alle GX-instrumenter kommer med Neotex coating på de hvide og sorte tangenter. Dette unikke materiale kan optage sved og støv, hvilket giver en forøget kontrol og inspirerer til et endnu bedre spil.

Et flygel for livet.
Konceptet bag GX-serien er, at beholde det smukke og elskede design ved et flygel, mens man kræser for detaljerne. Karakteristikken ved flygelet, dets bløde kurver, og den brede nodestol konstituerer flygelets traditionelle ydre design. Der hvor GX-serien i sandhed skinner igennem, er instrumentets låg. Den tryllebindende elegance af den skinnende gyldne ramme, og det yndefylde træarbejde der udtrykker kvalitet bevidner at det er håndværk. Disse karakteristika legemliggør ånden i det akustiske flygel.

Yderligere information

Vægt314 kg
Størrelse166 × 150 × 102 cm

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Kawai GX-1

Book fremvisning på:

Kawai GX-1

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.