Juhl-Sørensen Webshop

Jubilæumsleje kr. 1.275,00

Kawai GL-30

109.800 DKK

GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

Varenummer (SKU): GL30 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Den nye GL flygel serie fra Kawai
GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

I mere end 85 år har Kawai været arkitekten bag det moderne klaver, ved at bruge de bedste materialer og ideer for at udvikle klaverets udtryksformer. Kawai’s teknologi, bygget på ni årtiers arbejde, nyder store international anerkendelse for dets stabilitet.

Millennium III mekanik
Kawai GL-serien har indbygget Millennium III mekanik. Denne mekanik er blevet vel modtaget, som man kan se ved Kawai’s succes ved store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Millennium III mekanikken har indbyggede komponenter fra ABS-Carbon, et nyt sammensat materiale skabt ved indførelsen af carbon ind til det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er fantastisk robust og stivt, som gør det muligt for Kawai at lave mekanik-delene lettere uden at ofre styrke. Det lettere design gør Millenium III mekanik betydelig hurtig og ubesværet for pianisten. Repetitionen og lydhørheden er superb.

Længere tangenter
Længere tangenter gør det nemmere at spille, og giver en større respons hvorend du spiller på tangenten. Den ekstra energi der bliver overført er mulig, på grund af den længere og mere stabile tangent.

Den vigtige sangbund
Sangbunden er hjertet af instrumentet. Formålet er at transformere vibrationerne fra instrumentets strenge, til en rig og smuk tone. Kawai bruger kun Solid Spruce i GL-serien. Træet man bruger, er fra grantræer der har vokset højt oppe hvor atmosfæren er tættere, og hvor der er mindre ilt. På den måde vokser træerne langsommere, hvorfor træet bliver stærkere under pres. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt til Kawai GL-serien.

Nyt “Soft-Fall”-system
Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at låget falder I. Du vil nyde et faldende låg, som passer perfekt til instrumentets elegance.

 

Yderligere information

Vægt 312 kg
Størrelse 166 × 150 × 102 cm
arrow_upward Call Now Button