Juhl-Sørensen Webshop

Kawai GL-30 ATX

144.800 DKK

GL serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere for generationer. De er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og tone som inspirerer.

Varenummer (SKU): GL30ATX Varekategorier: ,

Beskrivelse

Akustisk stilhed. 
Lyden af hammerhovederne der rammer strengene, resonerende gennem sangbunden. Varme vibrationer der oplyser et rum, og efterlader rummets lyttere fortryllede. Den naturlige stemme et akustisk piano fortæller, er ikke til at tage fejl af. Et godt piano lokker musikere til at udføre spontanitet og passion. I visse omgivelser kan et piano virke forstyrrende; de flittige toner fra et barn der øver skalaer kan virke forstyrrende for andre familiemedlemmer der hellere vil se tv, og selv de skønneste Chopin preludier kan virke irriterende for naboer efter et hvis tidspunkt.
Heldigvis, har AnyTimeX instrumenter indbygget en akustisk mute-funktion med et kraftfuld digital lyd-komponent, der betyder at pianister for fortsætte deres spil på et akustisk klaver, mens man spiller med hovedtelefoner.

Fantastisk anslag, formbarhed og den digitale fleksibilitet: Den nye AnyTimeX hybrid klaverer fra KAWAI.

Eksklusiv Ultra-Responsive Mekanik
Kawai’s “Ultra-Responsive Action” giver den bedste styrke, stabilitet, præsision og holdbarhed. Hammerhovederne er lavet med 100% uld. For at undgå fejl ved klimatiske og sæsonbetingede ændringer, bruger Kawai nu aluminium i mekanikken, som har vist sig at være et rigtigt godt valg.

Yderligere information

Vægt 312 kg
Størrelse 166 x 150 x 102 cm
arrow_upward