Juhl-Sørensen Webshop

Andreas Christensen PH pianette

19.800 DKK 14.800 DKK

Andreas Christensen var en helt ekstraordinær visionær instrumentbygger, som havde et mål om at et flygel både skulle være en fryd for øre og øje. Det udspillede sig ved et samarbejde med op mod 30 danske arkitekter, som udviklede mange forskellige unike designs af flygler og klaverer. Dette er et smukt pianette designet af PH.

Pris 19.800 kr. Nu 14.800 kr. (Leje 400 per md.)

Varenummer (SKU): AC-KLAVER Varekategori:

Beskrivelse

Dette lille pianette fra 1938 er dansk design af den store anerkendte designer og møbelkunstner Poul Henningsen.

Pris 19.800 kr. Nu 14.800 kr. (Leje 400 per md.)

Andreas Christensen var en helt ekstraordinær visionær instrumentbygger, som havde et mål om at et instrument både skulle være en fryd for øre og øje. Det udspillede sig ved et samarbejde med op mod 30 danske arkitekter, som udviklede mange forskellige unike designs af flygler og klaverer. Det mest kendte er Andreas Christensen PH flygel. Andreas Christensen skrev selv om deres design flygler i 1937: ” … der er et instrument for hvert eneste Hjem, hvor Kærligheden til den levende Musik mødes med et Krav til Instrumentets Stilsikkerhed.” Hvilken fin måde at udtrykke sin forretnings filosofi og bemærk, hvor relevant det var at fremhæve ”levende musik”, da det akustiske flygel allerede dengang blev udfordret af ”mekanisk reproduceret lyd” – en diskussion som i dag er særdeles aktuel i debatten omkring digital musik overfor akustisk musik.

Vi har selv til huse i Andreas Christensens gamle klaverfabrik på Brofogedvej 10, 2400 København NV, hvor dette fine PH Pianette kan opleves.

Du kunne også være interesseret i...

arrow_upward Call Now Button