Stemning og service

Klik dig ind på det, du har brug for hjælp til. Har du brug for en klaverstemmer? Vi hjælper dig.

Stemning

Det er vigtigt, at du stemmer dit instrument regelmæssigt – ellers går det i stykker. Vi anbefaler, at du får stemt dit piano 1-2 gange om året af en professionel klaverstemmer. Læs mere om klaverstemning.

 

Reparationer

Juhl-Sørensen bistår med hjælp ved mindre og større renoveringer af dit klaver eller flygel. Vi har gennem 55 år repareret instrumenter på eget værksted i Aarhus og København, så du kan med stor sandsynlighed få hjælp hos os. Læs mere om reparation af klaver og flygel.

 

Garanti

Du skal føle dig sikker, når du investerer i et nyt klaver eller flygel. Derfor tilbyder vi 5 års garanti og 5 års ombytningsret på alle vores akustiske instrumenter. På Steinway & Sons, Boston og Essex får du vi yderligere 5 år, så du har 10 år garanti og 10 års ombytningsret. Læs mere om garanti på flygler og klaverer.

 

Vedligeholdelse

En del af vedligeholdelsen af dit instrument er, at holde det rent. Hold det fri for støv i mekanikken, stem det jævnligt og placér det bedst muligt i forhold til sollys osv. Læs mere om vedligeholdelse af klaverer og flygler.

 

Klaverstemning

arrow_upward