Steinway Spirio

STEINWAY & SONS SPIRIO

Vil du gerne booke din egen personlige fremvisning af Steinway & Sons Spirio, så kontakt os på info@piano.dk eller ring 70 13 17 44


Verdens bedste pianister – LIVE i dit hjem

De fleste af os kommer normalt kun til at opleve de store pianister på afstand – fra balkonen i koncertsalen, bagerst i en jazzklub eller på et stadium – beundret men uden for rækkevidde.
Men hvad nu, hvis det var muligt at høre verdens bedste pianister, LIVE – hjemme i din dagligstue?

Det nye Steinway & Sons SPIRIO er verdens bedste selvspiller flygel, hvor du får den mest sublime lyd fra Steinway flyglet.
SPIRIO giver dig et håndværksmæssigt mesterværk, der indeholder den nyeste teknologi og den bedste klang – en uovertruffen musikalsk oplevelse, som ikke er til at skelne fra en LIVE optræden.

Koncertoplevelse lige ved hånden

Med et enkelt tryk på din iPad, vækker du dit Steinway til live.
Du og dine kære inviteres til at nyde livets store musikalske øjeblikke, sammen med verdens bedste pianister.

En intim forbindelse

Steinway SPIRIO bringer passion og sanselighed frem i musikken, ved at forbinde pianist og tilhører;
noget kun verdens bedste flygel kan præstere.

Fyldige klangfarver

Steinway SPIRIO giver dig Steinway oplevelsen, ved at frigive instrumentets fyldige farvepalet og klangfarver, uanset dine egne evner som pianist. Du får den unikke oplevelse ved en LIVE optræden og de nuancer der hører til – Du oplever pianistens inderste tanker i musikstykket.

 

 

Håndarbejde med passion

I mere end 160 år har Steinway & Sons fremstillet instrumenter, så lidenskabeligt udført, at det tager snesevis af håndværkere, med årtiers erfaring, op til tolv måneder for at skabe … et enkelt eksemplar!
Steinway & Sons håndværkere installerer SPIRIO allerede ved fremstillingen af flyglet, for at sikre at der ikke sker forringelse af flyglets ydre skønhed og indre ydeevne, som du ville forvente af ethvert almindeligt Steinway.

Enhver nuance og følelse

Steinway & Sons SPIRIO selvspillerflygel gengiver detajlerne og lidenskaben fra pianistens oprindelige udførelse. Bløde triller, delikat pedalbrug og buldrende fortissimo er ikke nogen vanskelig opgave for SPIRIO og gengives med uovertruffen nøjagtighed – elegant og præcist med hele pianistens spektrum af bevægelse og følelse.

 

Steinway Spirio

Indfanget med overlegen teknologi

Steinway & Sons SPIRIO’s selvspillersystem, opfanger de nuancer og den lidenskab som kunstneren skabte ved indspilningen. Det sker ved hjælp af den patenterede software, der måler hamrenes hastighed (op til 1020 dynamiske niveauer med en rate på op til 800 registreringer pr. sekund) og proportionelle tryk på pedalerne, gældende for både dæmper og klangpedalen (op til 256 pedalpositioner med en rate på op til 100 registreringer pr. sekund).

Levende og udødelige

Steinway & Sons SPIRIO bringer verdens bedste musik ind i dit hjem via det medfølgende musikbibliotek – alt fra BACH til BEETHOVEN, samt IRVING BERLIN til BILLY JOEL, alt sammen udelukkende optaget i sublim kvalitet af Steinway Artists, som tæller blandt verdens bedste pianister og som har valgt, udelukkende at benytte Steinway & Sons instrumenter i deres musiske karriere.

Gennem brugen af det patenterede Audio Translation Software, inkluderer Steinway & Sons SPIRIO bibliotek også koncerter med udødelige ikoner, som blandt andre Glenn Gould, Duke Ellington og Sergei Rachmaninov; musikere som til evig tid vil være indprentet i vores hukommelse og hvis musik kom til live på et Steinway.

Intuitivt swipe

Med den brugervenlige app er SPIRIO’s konstant voksende musikbibliotek, med verdensklasse fremførelser,   aldrig længere væk end et swipe med din finger. Al musik er optaget live i Steinway’s master recording studios. Nye musikstykker bliver automatisk tilføjet i app’ens bibliotek, så snart de bliver tilgængelige;
klar til at blive nydt i dit hjem.

Den perfekte stemning

Playlister, temaer og genrer, udvalgt og vedligeholdt af Steinway, trækker på Steinway’s berømte ekspertise, for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. En integreret volumenkontrol tillader en finjustering af intensiteten af afspilningen på flyglet, fra fremragende koncertniveau til afdæmpet salonstemning med udnyttelse af SPIRIO’s ”whisper-soft” .

 

steinway-spirio-ipad2

Kunne du tænke dig en privat fremvisning af Steinway Spirio, så kontakt os på
tlf: 70 13 17 44 eller på mail info@piano.dk

arrow_upward