+45 70 13 17 44

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart. Slå til inden 1. november.

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart.
Slå til inden 1. november.

Steinway B-211 flygel

Steinway & Sons model B-211 er måske det mest vellydende og samtidig æstetisk tiltalende, ikke-koncert Steinway flygel i hele Steinways modeludvalg. De store muligheder for nuancering og instrumentets sjælfulde tone, gør denne model til et af de bedste blandt Steinway & Sons flygler. B-211 bliver ofte betegnet som “det perfekte flygel”.

1.070.000 kr.

På lager i: Aarhus

Beskrivelse

Steinway & Sons model B-211 er måske det mest vellydende og samtidig æstetisk tiltalende, ikke-koncert Steinway flygel i Steinways modeludvalg. Den velkendte og fantastiske Steinway tone og klang, skalaforholdet mellem længde og bredde, og den svungne bues perfekte dimensioner går, for model B-211’s vedkommene, op i en højere enhed og flyglet fremstår som en sand nydelse for både øre og øje. 

Med sine 211 cm er model B-211 ikke for stor til den rummelige stue og samtidig er det et instrument der uden problemer formår at spille den mindre koncertsal eller kirkerummet op.

Det er det mest alsidige flyglet i modeludvalget og Steinways historisk bedst sælgende model. Model B-211 vælges ofte af professionelle pianister, men også den seriøse hobbypianist og de der ikke har budgettet eller pladsen til et koncertflyglet model D-274, vælger typisk model B-211. 

Model B-211 er tilgængelig som Steinway Spirio og Spirio | r. Spirio og Spirio | r er Steinway & Sons banebrydende selvspillersystem med mulighed for at optage (kun Spirio | r) , redigere (kun Spirio | r) og afspille numre fra det store musikbibliotek med over 4.300 unikke indspilninger af Steinway Artists fra hele verden, i alle genrer.

Du kan læse mere om Spirio og Spirio | r her.

Dimensioner

Yderligere information

Book en fremvisning

https://piano.dk/eksklusiv-spirio-fremvisning/

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Book fremvisning på:

Steinway B-211 flygel

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Lej Klaver
- og bliv klar til sæsonstart

Nu er det snart sæsonstart for klaverundervisning og vi har som altid et stort og godt udvalg af klaverer og flygler som vi udlejer. Lej inden 1. november og få en måneds GRATIS leje.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.