Spirio spiller julen ind

Alle de kendte juleklassikere strømmer ud af dit Steinwayflygel, mens du hygger med familien i julen.
Se Radisernes Julemedley på tv, mens lyden kommer fra dit Steinway flygel. Læn dig tilbage og hør Tchaikovskys Nøddeknækkeren, blive spillet i din stue. Lav din egen eller brug Steinways spille liste med julemelodier til en skøn juleaften, med alle de klassiske julemelodier.
Genhør Bill Evans, når han spiller ”Santa Claus is Commin’ to Town” eller hvad med at slappe af til John Lennons sange?

Måske har du lyst til at dykke ned i det store musikkatalog og lade dig blive ført ind i en verden af skøn musik, spillet ”LIVE” for dig, hjemme i din stue.

 

Få besøg af Lang Lang i dit eget hjem!

”SPIRIO” –er et helt unikt selvspillersystem udviklet af Steinway & Sons. Gennem de seneste 15 år har Steinway arbejdet på at kunne præsentere et selvspiller system, der er alle andre overlegne i forhold til præcision og lydgengivelse.

Systemet anvendes via iPad, hvor et rigt katalog med verdens bedste pianister er udgangspunkt for en musikalsk oplevelse i særklasse. Du har mulighed for at opleve stjernepianister, som f.eks. Lang Lang og Rachmaninov som fremfører de store klassiske værker via et system så præcist, at man skulle tro de sad ved flyglet og spillede i din stue.

Du skal opleve dette unikke flygel!
Få en personlig præsentation hos os, og lad Steinway spille jule ind.

Send os en mail på info@piano.dk eller ring på 70 13 17 44

 

Verification

  • Submit
arrow_upward Call Now Button