Sankt Petri

Banner_sanktpetri2

Som del af vores samarbejde med Musikskole Sankt Petri tilbyder vi alle elever på musikskolen 10% rabat på den vejledende pris ved køb af nyt akustisk klaver eller flygel*.
Ved køb af akustisk instrument, tilbyder vi, derudover, en gratis klaverbænk, 2 gratis klaverstemninger efter levering samt fri transport (værdi ca. kr. 5.000).

Ved køb af nyt Kawai digitalklaver, tilbyder vi 10% rabat.

Ved leje af akustisk klaver tilbyder vi 10% rabat på den månedlige leje, samt 1 gratis klaverstemning efter levering (værdi fra kr. 1.250,-).
Ved senere køb af det lejede instrument, fratrækkes op til 12 måneders indbetalt leje i instrumentets vejledende pris.

Bemærk at der ved køb efter leje ikke gives yderligere rabat på købsprisen, dog tilbydes yderligere én gratis klaverstemning af instrumentet.

Du kan få del i denne rabat ved at besøge din lokale Juhl-Sørensen butik i København på Brofogedvej 10, 2400 København NV. Du kan læse meget mere om vores instrumenter på www.piano.dk samt på www.digitalpiano.dk

* Gælder ikke Steinway & Sons instrumenter.


Musikskole Sankt Petri

Den dansk-tyske Sankt Petri skole styrkede sin musiske profil ved oprettelsen af en privat musikskole i 2011. Visionen er at formidle glæden ved musikken igennem faglig velfunderet undervisning og udvikle eleverne på det personlige plan. Læs mere på www.sanktpetriskole.dk


UDVALGTE PRODUKTER

Kawai CA-79

Et solidt og stilrent digitalklaver med fantastiske trætangenter. Modellen sætter standarden i forhold til klang, anslag og design for digitalklaverer. Anslag og klaviatur skal opleves, da det gør en stor forskel.

Kawai K-200

Det populære Japansk producerede Kawai klaver model K-200 har de sidste mange år toppet listen over det mest solgte klaver og succesen fortsætter. Klaveret er bygget i den klassiske stil med ben ned foran instrumentet og der ikke sparet på kvaliteten.

Kawai GL-10 ATX

Et af de mindre flygeler fra Kawai på kun 153 cm, hvilket betyder at det kan stå i næsten alle hjem.
Instrumentet har ATX funktion, der giver mulighed for at spille med hovedtelefoner på, uden at forstyrre ens naboer eller familiemedlemmer, når du øver.

arrow_upward