Pianorent fylder 30 år

Pianorent fylder 30 år

Pianorent fylder 30 år i 2015. Det skal selvfølgelig fejres på bedste vis, og vi har derfor besluttet at alle der lejer et instrument i august og september måned, får en reduktion på kr. 30,- på den månedlige leje.

Pianorent ApS blev grundlagt i Danmark i 1985 med det formål at tilbyde udlejning af klaverer, flygler og digitalpianoer til fornuftige priser, så flere kunne få muligheden for at afprøve klaverspillet. Pianorent ApS udlejer i dag instrumenter i Danmark og Sverige og er et søsterselskab til firma Juhl-Sørensen. Det er Juhl-Sørensens butikker og personale i Århus, København og Stockholm, som står for udlejning af Pianorents instrumenter og kontakten til Pianorents kunder.

Om Juhl-Sørensen

Juhl-Sørensen A/S er et familieforetagende, der blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Juhl-Sørensen beskæftiger sig udover leje gennem Pianorent med salg og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Juhl-Sørensen er Skandinaviens førende virksomhed indenfor klaverbranchen med butikker i København, Århus og Stockholm og ene forhandling af verdens ledende flygelfabrikat Steinway & Sons i Danmark og Sverige.

 

Lej direkte online: www.pianorent.dk

 

butikker-2

arrow_upward Call Now Button