Ny butik i Helsinki

Juhl-Sørensen A/S åbnede ny butik i Helsinki, Finland 25. november. Nedenfor kan ses billeder og pressemeddelelse.

Steinway Piano Gallery åbner i Helsinki

Den officielle åbning af butikken i Helsinki kommer til at foregå 25. november, hvor den danske ambassade og præsidenten for Steinway blandt andet vil deltage. Butikken åbner på adressen Unioninskatu 13 i centrum af Helsinki.

Steinway Piano Gallery kan findes over hele verden, og er en moderne butik med traditionelle værdier. Butikken præsenterer instrumenter fra Steinway & Sons, samt Boston og Essex. Derudover bliver der også vist Quiet Time systemer, samt digitalpianoer.

helsinki5helsinkiHelsinki

 

Et mødested for alle med insteresse for pianoer og musik

Vi håber at Steinway Piano Gallery kan blive en butik hvor alle mødes om interessen for klavermusik og dermed kan bidrage til en øget interesse for klaverspillet i Finland. Vi vil lave forskellige arrangementer, koncerter, masterclasses, børnekoncerter, CD-releases, seminare om pianomusik og meget mere. Du er mere end velkommen til at besøge os!

Om Steinway & Sons

Steinway & Sons blev grundlagt i 1853 og producerer i dag instrumenter i højeste kvalitet. Steinway har defineret standarden for lyd, touch og investeringsværdi og Steinway vælges i dag af 9 ud af 10 koncert pianister. I 1992 introducerede Steinway et piano i mellemprislejet med navnet Boston og siden 2008 har Steinway også produceret Essex, hvilket er et instrument i den lavere prisklasse.

Om Steinway Piano Gallery Helsinki

Steinway Piano Gallery Helsinki ejes af Juhl-Sørensen – et dansk familieejet firma grundlagt i 1895. Juhl-Sørensen har butikker i København, Oslo, Stockholm og nu Helsinki, og er det ledende firma i klaverindustrien i de nordiske lande. Juhl-Sørensen har repræsenteret Steinway & Sons siden 1959.

Butikken ledes af Salgskonsulent Hellin Tapionlinna og tekniker Tomi Koponen.

Kontakt på Steinwaypiano.fi og tlf: +358 50 46 555 03

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

arrow_upward Call Now Button