Musikmesse Frankfurt 2015

Nyheder fra Musikmesse Frankfurt 2015

 

Roland præstenterede nye synths, men mest af alt var det nok de (næsten nye) modeller Roland FA-08 og RD-800.

Yamaha præsenterede en nye YDP-S52, Slim-Line digitalpiano, med forbedret Pure CF Soundengine og 192 polyfoni. En værdig afløser til YDP-S51. Kan købes på vores webshop allerede nu.

Kawai havde hele 3 nyheder på årets Musikmesse, nemlig nye modeller i CA-serien, Kawai CA-17, Kawai CA-67 og Kawai CA-97

Concert Artists – nye Kawai modeller

Kawai CA-17

Kawai CA-17

Introduktionsmodellen med trætangenter er blevet endnu bedre, med forbedret lydmodul, bedre interface, og mere end dobbelt så mange lyde, er et af verdens bedste digitalpianoer vokset sig stor. Kawai CA-17 er først klar til juni måned, men det bliver ventetiden værd.

Kawai CA-67

Kawai CA-67

Mellemmodellen, men også den mest populære Kawai CA-65 er blevet til Kawai CA-67, med forbedret højtalersystem, SHS Headphone-styring, ny mekanik Grand Feel II og med de lækre Shigeru Kawai samplinger. Du kan nu også bruge Virtual Technician App’en på iPad til at styre CA-67

KØB HER

Kawai CA-97

Kawai CA-97

Kawai CA-97 er måske det mest realistiske digitalpiano på markedet, med dens store sangbund. Kawai CA-97 har ligesom CA-67 også fået de nye tangenter Grand Feel II med ebony overflade på de sorte tangenter, samt deres anmelderroste Ivory touch på de hvide tangenter. CA-97 har endnu flere samplinger med Shigeru og EX.

KØB HER

Få mere ud af dit Kawai piano med Virtual Technician. App’en gør det muligt at ændre på alle instrumentets parametre, fra anslag, instrumentkasse, strengeresonans, til volume og tuning på enkelte tangenter.

App KAwai

 

 

 

 


Roland – det sikre valg

Roland havde en masse nyheder på synth og trommesiden. Men det er altid interessant at prøve og se deres flagskibsmodel RD-800 som er blevet forbedret, og med dens SuperNATURAL soundengine, gør den til en af verdens bedste stagepianoer i øjeblikket.

KØB HER

Roland RD-800

 

 

 

 

 


Yamaha – Ny YDP-S52

Stilistisk og kompakt. Yamaha YDP-S52 tilbyder et autentisk instrument i et smart, stilistisk udtryk. Den nye model kommer med Pure CF Soundengine, og kan fås i sort og hvid.

KØB HER

Yamaha YDP-S52

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

arrow_upward Call Now Button