+45 70 13 17 44

Kawai K-300 ATX3 klaver

Nyeste model Kawai K-300 ATX3 fra 2020. Instrumentet har været udlejet i en periode, så her kan du gøre et ekstra fint køb, til en attraktiv pris. Her får du er fremragende akustisk instrument, der i tilgift giver dig alle de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får med et digitalt instrument. Det kan også lejet det til kr. 700 pr. måned.

 

56.500 DKK

På lager i: København

Beskrivelse

Tidligere udlejet – gør et godt køb
Dette Kawai K-300 ATX3 er fra 2020 og har tidligere været udlejet i en periode. Instrumentet har været udlejet i en periode, så her kan du gøre et ekstra fint køb, til en attraktiv pris. Det kan også lejet til kr. 700 pr. måned. Det skulle glæde os at se dig på Brofogedvej 10, 2400 København NV til en fremvisning af dette AnyTimeX klaver, hvor du kan sætte hovedtelefoner til.

Autentisk akustisk klang med digital fleksibilitet.
KAWAI K-300 ATX3 er, som udgangspunkt, et fantastisk, opretstående akustisk klaver. Men det er mere end det. Det er også et instrument, der i tilgift giver dig de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får til rådighed med et digitalt instrument. I K-300 ATX3 har KAWAI implementeret  digital teknologi, der gør det muligt at spille uden at den akustiske lyd aktiveres og hvor klaverets digitale lyde høres via de medfølgende hovedtelefoner. 

Det giver dig som pianist nogle helt unikke muligheder for at spille præcis når du vil, uden risiko for at vække naboerne eller forstyrre omgivelserne. K-300 ATX3 fungerer naturligvis, og først og fremmest, som et moderne akustisk klaver, med et fantastisk anslag, en smuk klang og et flot design. Men du får i tilgift mulighed for at tilslutte hovedtelefoner til så du kan spille lydløst, når det er nødvendigt.  

Udvalgte materialer
Sangbunden i KAWAI K-serie er produceret af lige-året gran i den fineste kvalitet, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå KAWAI’s standarder for resonans, der sikrer et stort dynamikområde, og fantastisk tonal balance over. Det er værd at fremhæve, fordi sangbunden og bjælkerne er blandt de vigtigste lyd-producerende komponenter i et piano, og valget af materialer har stor indflydelse på både volumen og klangkvaliteten. 

Nyudviklet mekanik
I 1971 revolutionerede KAWAI piano-teknologien ved at introducere Millennium III Upright Action med mekanikdele i et helt nyt materiale: ABS Carbon. Denne meget lette og stærke mekanik er blevet udviklet specifikt med henblik på at imødekomme tre behov alle pianister har: Behovet for fart, kontrol og kraft. KAWAI har formået at udviklet en lettere mekanik uden at gå på kompromis med holdbarheden, og samtidig lykkedes med at forbedre repetitionen og klaverets touch. 

Elegant design
Klaveret tager ofte opmærksomheden der hvor det står. Alle K-serie modeller har elegante linjer og delikate kabinet-detaljer, der medvirker til at instrumentets står som et berigende møbel i ethvert rum. 

Yderligere information

Type

default

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Book fremvisning på:

Kawai K-300 ATX3 klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.