+45 70 13 17 44

Kawai K-200 JS125 ATX4

Vores fantastiske Jubilæums klaver med ATX4 i begrænset antal! Jubilæumsudgaven er lavet i Japan på moderfabrikken, som ellers kun laver Kawai’s flygler. Vi har tilføjet fine nye designdetaljer med messing logo og hjul, og specielle hammerhoveder, der giver en stor klang, som ellers ikke høres i den prisklasse. Der er kun produceret et begrænset antal af dette klaver.

 

61.500 DKK

På lager i: København

Beskrivelse

I samarbejde med Kawai har vi fået konstrueret et specielt jubilæumsklaver, som er lavet på deres moderfabrik i Japan. Fine nye designdetaljer med messing logo og hjul, og specielle hammerhoveder, der giver stor klang, som vi ikke har hørt før i den prisklasse. Der er kun produceret et begrænset antal af dette klaver, så du skal skynde dig, hvis du skal have en jubilæumsmodel.

Autentisk akustisk klang med digital fleksibilitet.
Denne jubilæumsudgave af K-200 er først og fremmest et fatastisk opretstående akustisk klaver. Men det er mere end det. Det er også et instrument, der i tilgift giver dig de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får til rådighed med et digitalt instrument. Vi har bedt KAWAI implementere den nyeste digitale teknologi i jubilæumsmodellen, der gør det muligt at spille uden at den akustiske lyd aktiveres og hvor klaverets digitale lyde høres via de medfølgende hovedtelefoner. 

Det giver dig som pianist nogle helt unikke muligheder for at spille præcis når du vil, uden risiko for at vække naboerne eller forstyrre omgivelserne. Instrumentet fungerer naturligvis, og først og fremmest, som et moderne akustisk klaver, med et fantastisk anslag, en smuk klang og et flot design. Men du får i tilgift mulighed for at tilslutte hovedtelefoner til så du kan spille lydløst, når det er nødvendigt.  

Udvalgte materialer
Sangbunden i KAWAI K-serien er produceret af lige-året gran i den fineste kvalitet, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå KAWAI’s standarder for resonans, der sikrer et stort dynamikområde, og fantastisk tonal balance over. Det er værd at fremhæve, fordi sangbunden og bjælkerne er blandt de vigtigste lyd-producerende komponenter i et piano, og valget af materialer har stor indflydelse på både volumen og klangkvaliteten. 

Nyudviklet mekanik
I 1971 revolutionerede KAWAI piano-teknologien ved at introducere Millennium III Upright Action med mekanikdele i et helt nyt materiale: ABS Carbon. Denne meget lette og stærke mekanik er blevet udviklet specifikt med henblik på at imødekomme tre behov alle pianister har: Behovet for fart, kontrol og kraft. KAWAI har formået at udviklet en lettere mekanik uden at gå på kompromis med holdbarheden, og samtidig lykkedes med at forbedre repetitionen og klaverets touch. 

Elegant design
Et klaver fanger ofte opmærksomheden der hvor det står, og således også jubilæumsudgaven. Alle modeller i K-serien har elegante linjer og delikate kabinet-detaljer, og i særdeleshed denne model med messinghjul og det elegant logo i messing, nedlagt i klaviaturlågets sorte højglanslakkering, der samlet medvirker til, at instrumentets står som et smukt, berigende møbel i ethvert rum. 

Lejeprisen er kr. 850,- pr. måned.

Ønsker du en jubilæumsmodel uden ATX4 er prisen kr. 43.500 og lejeprisen kr. 550,- pr. måned.

Yderligere information

Vægt

208

Farve

Blank sort

Årgang

NY

Finansieret 60 mdr.

884,06 kr. pr. md. ved 20% i udbetaling.

Leje pr. md.

850,- kr. https://piano.dk/leje/

Garanti

5 års garanti og 5 års ombytningsret. https://piano.dk/garanti/

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Book fremvisning på:

Kawai K-200 JS125 ATX4

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.