+45 70 13 17 44

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart. Slå til inden 1. november.

Lej Klaver – og bliv klar til sæsonstart.
Slå til inden 1. november.

Lej klaver til sæsonstart

Slå til inden 1. oktober og få en måneds GRATIS leje.

Kawai K-200 JS125 ATX3 klaver

Vores fantastiske Jubilæums klaver med ATX3. Jubilæumsudgaven blev lavet i Japan på moderfabrikken, som ellers kun laver Kawai’s flygler og dyrere klaverer. Der blev tilføjet fine nye designdetaljer med messing logo og hjul, og specielle hammerhoveder, der giver en stor klang, som ellers ikke høres i den prisklasse. Der er kun produceret et begrænset antal af dette klaver.

 

55.000 kr.

/ Lej for 600 kr.

På lager i: København

Beskrivelse

I samarbejde med Kawai fik vi i 2020 konstrueret et specielt jubilæumsklaver, som er lavet på deres moderfabrik i Japan. Fine nye designdetaljer med messing logo og hjul, og specielle hammerhoveder, der giver stor klang, som vi ikke har hørt før i den prisklasse. Der er kun produceret et begrænset antal af dette klaver, så du skal skynde dig, hvis du skal have dette eksemplar, som har været udlejet i en periode.

Autentisk akustisk klang med digital fleksibilitet.
Denne jubilæumsudgave af K-200 er først og fremmest et fantastisk opretstående akustisk klaver. Men det er mere end det. Det er også et instrument, der i tilgift giver dig de praktiske, avancerede og meget varierede muligheder man får til rådighed med et digitalt instrument. Vi har bad KAWAI implementeredigital teknologi i jubilæumsmodellen, der gør det muligt at spille uden at den akustiske lyd aktiveres og hvor klaverets digitale lyde høres via de medfølgende hovedtelefoner. 

Det giver dig som pianist nogle helt unikke muligheder for at spille præcis når du vil, uden risiko for at vække naboerne eller forstyrre omgivelserne. Instrumentet fungerer naturligvis, og først og fremmest, som et moderne akustisk klaver, med et fantastisk anslag, en smuk klang og et flot design. Men du får i tilgift mulighed for at tilslutte hovedtelefoner til så du kan spille lydløst, når det er nødvendigt.  

Udvalgte materialer
Sangbunden i KAWAI K-serien er produceret af lige-året gran i den fineste kvalitet, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå KAWAI’s standarder for resonans, der sikrer et stort dynamikområde, og fantastisk tonal balance over. Det er værd at fremhæve, fordi sangbunden og bjælkerne er blandt de vigtigste lyd-producerende komponenter i et piano, og valget af materialer har stor indflydelse på både volumen og klangkvaliteten. 

Nyudviklet mekanik
I 1971 revolutionerede KAWAI piano-teknologien ved at introducere Millennium III Upright Action med mekanikdele i et helt nyt materiale: ABS Carbon. Denne meget lette og stærke mekanik er blevet udviklet specifikt med henblik på at imødekomme tre behov alle pianister har: Behovet for fart, kontrol og kraft. KAWAI har formået at udviklet en lettere mekanik uden at gå på kompromis med holdbarheden, og samtidig lykkedes med at forbedre repetitionen og klaverets touch. 

Elegant design
Et klaver fanger ofte opmærksomheden der hvor det står, og således også jubilæumsudgaven. Alle modeller i K-serien har elegante linjer og delikate kabinet-detaljer, og i særdeleshed denne model med messinghjul og det elegant logo i messing, nedlagt i klaviaturlågets sorte højglanslakkering, der samlet medvirker til, at instrumentets står som et smukt, berigende møbel i ethvert rum. 

Lejeprisen er kr. 600,- pr. måned.

 

Yderligere information

Brand

Kawai

Vægt

208

Farve

Årgang

NY

Leje pr. md.

850,- kr. https://piano.dk/leje/

Garanti

Ombytningsret

Fem års ombytningsret til et instrument i samme eller højere prisklasse.

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Bestillingsformular

1
Vælg tilbehør
2
Bekræft lejeperiode
3
Dine oplysninger

Leje af:

Kawai K-200 JS125 ATX3 klaver
600 kr. pr. mnd.

Lej pianobænk

1
Vælg tilbehør
2
Bekræft lejeperiode
3
Dine oplysninger

Lejeperiode

Minimums Lejeperiode *

Læs lejebetingelserne

  • Lejeperioden er minimum 12 måneder. 
  • Transporterne koster fra kr. 1200 pr. vej for akustiske klaverer, og fra kr. 2000,- pr. vej for akustiske flygler i nærområdet af København og Aarhus. Der er tillæg for køretid udover nærområderne nævnt, og for trapper: Klaverer koster pr. etage kr. 375 inkl. moms. Flygler kr. 500 inkl. moms. Ved indgåelse af kontrakt betales transportudgifter tur/retur. 
  • Der betales et oprettelsesgebyr for kontrakten på 350 kr. 
  • Vil du benytte forkøbsretten, tilbyder fuld godtgørelse for indbetalt leje i de forudgående 12 måneder, plus refusion af den forudbetalte returtransport.
  • Når lejekontrakten underskrives betales den første måneds leje samt oprettelsesgebyret og eventuelle transportudgifter. Efterfølgende betaling af den månedlige leje skal ske ved tilmelding til PBS. Vi fremsender en PBS-vejledning.
1
Vælg tilbehør
2
Bekræft lejeperiode
3
Dine oplysninger
Navn *
Adresse *
Postnummer *
Telefon *
Email *

Book fremvisning på:

Kawai K-200 JS125 ATX3 klaver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Lej Klaver
- og bliv klar til sæsonstart

Nu er det snart sæsonstart for klaverundervisning og vi har som altid et stort og godt udvalg af klaverer og flygler som vi udlejer. Lej inden 1. november og få en måneds GRATIS leje.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

[woof]

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.