+45 70 13 17 44

Kawai GL-10 Silver

GL-serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere i generationer. GL-serien er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og en klang som inspirerer.

83.800 DKK

På lager i: Aarhus

Beskrivelse

Den nye GL flygel serie fra Kawai
GL-serien fra Kawai besidder alle de essentielle kvaliteter som har gjort Kawai til det foretrukne valg for pianister og undervisere i generationer. GL-serien er blevet bygget med et mål for øje – at give et ekstraordinært tone og en klang som inspirerer.

I mere end 85 år har Kawai været arkitekten bag det moderne klaver, ved at bruge de bedste materialer og ideer til at udvikle klaverets udtryksmuligheder. Kawai’s teknologi, som er bygget på ni årtiers arbejde, nyder bred international anerkendelse for dets stabilitet og pålidelighed.

Millennium III mekanik
Kawai GL-serien har indbygget Millennium III mekanik. Denne mekanik er blevet vel modtaget, som man kan se ved den success som Kawai’s oplever ved store internationale klaverkonkurrencer rundt omkring i verden.

Millennium III mekanikken har komponenter som err lavet af ABS-Carbon. ABS-carbon er et nyt sammensat materiale skabt ved at blande carbon det eksisterende ABS Styran materiale. ABS-Carbon er fantastisk robust og stift, hvilket gør det muligt for Kawai at lave mekanikdelene lettere uden at gå på kompromis med styrken. Det lettere design gør Millenium III mekanikken betydelig hurtig og giver pianisten et ubesværet, let og flydende anslag. Repetitionen og anslagets respons er superb.

Længere tangenter
Længere tangenter gør det nemmere at spille og giver større respons, uanset hvor der spilles på tangenten. Den ekstra energi der bliver overført er mulig, på grund af den længere og mere stabile tangent.

Den vigtige sangbund
Sangbunden er hjertet af instrumentet. Sangbundens funktion er, at transformere og forstærke vibrationerne fra instrumentets strenge, til en rig og smuk tone. GL-serien anvender udelukkende massivt gran fra træer der har vokset højt oppe hvor atmosfæren er tættere, og hvor der er mindre ilt. På den måde vokser træerne langsommere, hvilket gør dem bliver stærkere. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt til GL-seriens sangbunde.

Nyt “Soft-Fall” -system
Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at klaviaturlåget falder pludseligt i. Du vil nyde det blødt faldende låg, som understreger instrumentets elegance.

Yderligere information

Vægt282 kg
Størrelse153 × 150 × 102 cm
Farve

Blank sort

Årgang

NY

Finansieret 60 mdr.

1.204,62 kr. pr. md. ved 20% i udbetaling.

Leje

1.000,- pr. md. https://piano.dk/leje/

Garanti

5 års garanti. https://piano.dk/garanti/

Se relaterede produkter

Gode råd om køb og leje

Sådan vælger du det rigtige klaver eller flygel til netop dit behov

Book fremvisning på:

Kawai GL-10 Silver

Udfyld formularen nedenfor, og vi booker en fremvisning til dig. 

Hent Købsguiden.
Tak for din interesse!

Du er få trin fra værdifuld information om, hvilket piano der opfylder netop dine behov.

Forespørgsel på

Reparation

Udfyld formularen nedenfor med informationer om dit instrument.

Tak for din interesse

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Venlig Hilsen, 
Juhl-Sørensen

KØBSGUIDE

Tak for din interesse.
Klik her for at se købsguiden.