John Lennon Imagine Series

John Lennon Banner

“Imagine”

For at fejre 70-års fødselsdagen af et ægte kreativt geni – den legendariske musiker og sangskriver John Lennon – kan Steinway & Sons stolt præsentere Imagine-serien Limited Edition.

John Lennon Frog Pondering

Steinway fejrer en legende …

Ligesom de sange af John Lennon, er Imagine serien den perfekte harmonisering af musik med kreativitet for at opnå et slutresultat, der er meget større end summen af dens dele. Imagine serien Limited Edition er modelleret efter det hvide Steinway flygel, som John Lennon gav til Yoko Ono på hendes fødselsdag i 1971. Hver klaver inkorporerer John underskrift, musik, og en medaljon som indikerer flyglets unikhed.

Steinway John Lennon

Fire forskellige Limited Edition Series

Nodestolen på hvert flygel indeholder en af fire forskellige John Lennon originale tegninger. Come Together, titlen på første nummer på Beatles ‘historiske album, “Abbey Road”, afspejler John Lennon ønske om at bringe mennesker sammen. Grand Piano er en tegning, der fanger sangskrivnings processen – hvor musiker og flygel bliver til ét. Freda People giver et eksempel på John Lennons passion for at bruge musik til gavn for menneskeheden. Self Portrait er måske John Lennons mest berømte tegning – på trods af enkelheden, er det umiskendeligt John. Sangbunden på hvert Imagine flygel er beriget med et billede i farver som også er en af Lennons tegninger. En del af provenuet fra salget af Steinway & Sons Imagine serien vil blive doneret til The John Lennon Educational Tour Bus.

Come Together
Come Together

Borrowed Time
Borrowed Time

John Lennon Grand Piano
John Lennon Grand Piano

Power to the People
Power to the People

 

John Lennon Steinway pianoIMAGINE lyrics / LENNON UNDERSKRIFT

En del af teksterne, der ændrede verden står i venstre side på indersiden af remmen, og kan frit ses når flygellåget er åbent. På tangentlågets inderside, helt oppe i diskanten sidder John Lennons signatur og kan måske inspirere dig til at forestille dig muligheder, både i musik og i livet.

 

 

7242-lennon_plakette_mitLupeIMAGINE SERIE Medallion / Noder

Hver Imagine Serie flygel er et unikt kunstværk, med en medaljon med John Lennons japanske underskrift sammen med seriens navn og nummer. Jernrammen prydes af de første takter til hans verdenskendte hit “Imagine”.

 

 

Imagine – At eje en del af Musik Historien

Specialbygget på Steinway & Sons fabrikker i New York og Hamburg, er Imagine-serien kun tilgængelig fra din Steinway forhandler. Uanset om du er en musiker, en fan af John Lennon, eller en kunstsamler, er denne Limited Edition både et majestætisk musikinstrument og et helt unikt kunstværk.Owning a Part of Music History

John Lennons verdenImagine-serien er tilgængelig i følgende Steinway & Sons

Flygel størrelser:
Model M (170 cm), model O (180 cm), model A (188 cm), Model B (211 cm), model D (274 cm)

Kontakt os på info@piano.dk eller 70 13 17 44 og få tilsendt brochure og pris på den ønskede model.

 

 

 

 

 

Imagine---Music-Desk Imagine---Plate Imagine---Rim-Lyrics

 

“Imagine” – Ängelholm

John LennonJohn Lennon ser på mens Jørgen og hans datter Stella spiller de første toner på deres nye Steinway Koncertflygel på Steinway & Sons fabrik i Hamburg.

Jørgen har været Beatles fan så længe han kan huske, og Beatles’ musik har altid spillet en central rolle i hans liv. Som barn sad han på skødet af sin far og udforskede klaverspillet. Som ung udviklede han det til en ægte musikinteresse og havde flere bands.

Nu lader han kreativiteten udfolde sig i studiet i Ängelholm, Sverige, hvor han kan bruge hele registret på det unikke hvide steinway koncertflygel D-274, Imagine series Limited Edition.

Ventetiden var lang men nødvendig, da Steinway & Sons aldrig går på kompromis med de tidskrævende kvalitetsnormer. Men lige før jul blev Jørgens drøm til virkelighed: Et hvidt Steinway & Sons koncertflygel forenet med hans idol, den uforglemmelige John Lennon. En forening mellem tidløs kvalitet og fremtidens kreativitet.

Jørgen og Lindas nyfødte datter Stella (Paul McCartney er aldrig langt væk) har virkelig noget at se frem til og hun kan fortælle familiens flygel-saga til næste generation.

lennon3 lennon2

 

arrow_upward