Køb og leje

Køb

Steinway & Sons, Boston og Essex

Hos Juhl-Sørensen tilbyder vi at købe dit instrument til en konkurrencedygtig pris. Vi sælger både nye og brugte instrumenter, og alle akustiske instrumenter kommer med 5 års garanti. Hos Juhl-Sørensen kan vi tilbyde verdens bedste instrument; Steinway & Sons samt deres ‘Designed by Steinway & Sons’-mærker Boston og Essex. Alle tre mærker står for kvalitet når det kommer til valg af træsorter og deres håndværk.

For at læse mere om Steinway & Sons, Boston og Essex. Læs mere

1271-piano-m-170

Kawai

Kawai er et japansk mærke, der siden 1927 har produceret akustiske instrumenter. I dag er det Danmarks mest solgte instrument, og Juhl-Sørensen har importeret Kawai-instrumenter siden 1970’erne. Håndværkerne bag Kawai er meget dygtige, og ved at bruge de rigtige træsorter og brug af kulfiber i mekanikken, har de udviklet det moderne klaver som vi kender i dag.

For at læse mere om Kawai instrumenter. Læs mere

Kawai K-200
Kawai K-200

Yamaha

Vi forhandler nye Yamaha B-modeller. Yamaha har fremstillet klaverer i mere end et århundrede, men den nye b-serie er lidt noget nyt for Yamaha. Hundrede års erfaringer er akkumuleret og destilleret ned i deres mest prisoverkommelige klaverer nogensinde. Der er ikke hugget en hæl eller klippet en tå, hverken i materialer eller håndværk. De satte sig for, at lave et ægte Yamaha-klaver til en lavere pris – og det lykkedes.

Vi kan også tilbyde Yamaha B-Silent modeller, hvor man kan spille med hovedtelefoner for ikke at forstyrre omgivelserne.

Yamaha B-1
Yamaha B-1

Millar

Vi er importører af instrumenter fra verdens største klaverfabrik i Kina. Her bygger de solide og gode instrumenter med samme viden og know-how som instrumenter fra europæiske fabrikker. Vi kan tilbyde både opretstående klaverer og flygler til en meget favorabel startpris for nyt instrument på kr. 21.800,- og opretstående klaverer og kr. 49.800,- for helt nye flygler. Kom ind i vores butik og prøv selv.

Millar UP-118
Millar UP-118

Digitalpiano.dk

Du kan også købe dit næste instrument online på digitalpiano.dk
Vi tilbyder prisgaranti og gratis fragt – og så vi har danmarks største udvalg af digitalpianoer, med instrumenter fra Kawai, Yamaha, Roland, Casio og Korg.
Du kan se de fleste af de digitale instrumenter i vores to butikker i Egå og København.

piano-digitalpiano


Leje

Ønsker du at leje dit instrument først, kan du gøre det gennem vores firma Pianorent hvor du kan bestille online.

pianorent

 

 

 

 

arrow_upward